Uniká podoba běžné edice Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Uniká podoba běžné edice Zaklínače 3

Uniká podoba běžné edice Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

37

Běžná edice Zaklínače 3 se pochlubí nejen naštvaným Geraltem na obalu, ale i mapou, samolepkami, CD se soundtrackem a kompendiem Zaklínače.

Reklama

A máme tu další únik, tentokrát z rukou CD Projektu. Ať už to byl záměr nebo ne (na rozdíl od velkých vydavatelů věřím, že tohle vážně bylo nechtěné), na internetu se objevila podoba běžné edice Zaklínače 3 (thx VideoGamer).

Jak můžete vidět na obrázku níže, jehož kvalita bohužel není nejvyšší, klasická edice hry, která by měla být k dostání za normální cenu, se pochlubí zajímavým boxartem s hodně naštvaným Geraltem.

Zajímavější než obrázek na krabičce je ale to kolem. Můžete vidět manuál, CD se soundtrackem, mapu, sadu samolepek a jakési kompendium Zaklínače, které by mohlo obsahovat základní přehled o světě Zaklínače pro zasvěcení nováčků.

Někdo říká, že to mají být pre-order bonusy. Vzhledem k nesmírně bohaté podobě základní edice Zaklínače 2 je však jasné, že tohle všechno bude v každé krabičce se hrou, ať už si jí objednáte zítra nebo měsíc po vydání. To po úniku obrázku potvrdil Marcin Momot z CD Projektu.

Připomínáme, že oficiální odhalení lze očekávat během dnešního streamu od 20:00. V něm se dozvíme i něco o dalším přírůstku do série (pravděpodobně půjde o detaily o deskové hře Adventure Game), a hlavně uvidíme nový trailer a obsah sběratelské edice. Ta podle všeho nebude patřit mezi nejlevnější.

Předobjednejte si Zaklínače 3 ve verzích pro PC za 1098 Kč nebo PlayStation 4 a Xbox One za 1598 Kč. Všechny tři verze s českými titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama