Unikají detaily z nového Rainbow Six
Novinka Unikají detaily z nového Rainbow Six

Unikají detaily z nového Rainbow Six

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Napínavější příběh, více taktiky a pořádné možnosti přizpůsobení? Je to možné.

Reklama

Dlouze spekulovaný díl Rainbow Six se dle uniklých zpráv může odehrávat v New Yorku. Tak alespoň mluví některé zdroje, které popisují boj s teroristy v domácím prosředí.

„Hra bude v mnohém velkým odklonem od Rainbow Six: Vegas a jeho nástupce a vrátí se ke kořenům, které pomohly oddělit tuto sérii od ostatních FPS akcí,“ říkají zdroje.

Původní Rainbow Six byl mnohem více taktický a zaměřený na kradmý pohyb a rozmýšlení, než na střílení ze všech možných i nemožných zbraní. V novém dílu si budete muset pečlivě vybírat tým a jejich vybavení, než vyrazíte na misi.

„Zatímco mnohé herní mechaniky se vrací k původním dílům, najdete tu i prvky přítomné v novějších hrách, včetně systému krytí. Nový grafický styl bude využívat ikonkového uživatelského prostředí, aby se obrazovka neplnila zbytečnými texty.“

Mnohem více by se měl ukázat i příběh, který nabobtná a nabídne filmovější a frenetičtější prezentaci.

Všechny informace prozatím pramení z neoficiálních zdrojů a Ubisoft nehodlá situaci komentovat. Nám to ale připadá jako dostatečně důvěryhodné. Na oficiální info si asi budeme muset počkat na výstavu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama