Unikají screenshoty mapy z datadisku Army 3
Arma 3 Novinka Unikají screenshoty mapy z datadisku Army 3

Unikají screenshoty mapy z datadisku Army 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Seznamte se s ostrovem Tanoa v jižním Pacifiku.

Reklama

K nechtěnému úniku materiálů může dojít kdykoliv. Někdy jde o součást marketingové kampaně, jindy o opravdový omyl, faktem ale je, že úniky nejsou v herním průmyslu nic nového ani výjimečného. A tentokrát se jim nevyhnulo ani studio Bohemia Interactive.

Tvůrci Army 3 už nějakou dobu pracují na datadisku, který se bude moci pyšnit novou mapou, na níž fanoušci čekají jako na smilovaní. Podobu mapy, zatím drženou v tajnosti, a první detaily jsme původně měli vidět až na PC Gaming Show, která začíná ve středu v noci v rámci E3. Včera večer ale došlo k úniku screenshotů a informací, takže se s novým terénem můžeme seznámit už nyní.

Nová mapa nese název Tanoa a jde o ostrov v jižním Pacifiku o rozloze více než 100 km2. Tanoa se může pyšnit tropickou vegetací, unikátními památkami, bohatou historií a samozřejmě výsledky zásahu člověka.

Ostrovní provincie Tanoa tvoří spolu s ostatními ostrovy nezávislou ostrovní zemi Horizon Islands s historickými vazbami na západ i na východ. Dříve přitom šlo o výspu Japonska, v roce 1944 ale bylo území osvobozeno Američany a ještě dnes je zde možné vidět pozůstatky konfliktu.

Tanoa prosperuje z vývozu vzácných kovů a v roce 2035, ve kterém se Arma 3 odehrává, se může těšit z relativního míru. Ten ale naruší nestabilní geopolitická situace.

Datadisk Army 3 se kromě mapy pochlubí i novými vozidly, zbraněmi, výbavou, postavami a hratelným obsahem. Z dřívějška už víme, že k vydání dojde v první polovině roku 2016 a k dostání bude jako DLC na Steamu.

Pro novou mapu bude k dispozici i vlastní web, který je samozřejmě zatím neaktivní. Očekávat můžeme i video, to ale zaručeně uvidíme až na PC Gaming Show. Screenshoty jsou už tak víc než dost s ohledem na to, že jsme se tohle všechno měli dozvědět až za čtyři dny.

Podle screenshotů každopádně vypadá Tanoa nádherně a je skvělé pro změnu vidět džungli. V případě Army 3 se ale logicky nabízí otázka, jak taková nádhera zamává s optimalizací a výkonem hry, který je dodnes poměrně diskutabilní, minimálně v multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama