Unikl částečný seznam aut z Forza Horizon 4
Forza Horizon 4 Novinka Unikl částečný seznam aut z Forza Horizon 4

Unikl částečný seznam aut z Forza Horizon 4

Jan Kalný

Jan Kalný

8
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Ten sice (zatím) není kompletní, a kdo ví, jestli vůbec stoprocentně správný, ale lepší než tlumičem do oka.

Reklama

Na E3 oznámená Forza Horizon 4 určitě potěšila řadu závodních nadšenců. Ať už dynamickou změnou ročního období, vylepšeným multiplayerem, zasazením do Velké Británie nebo právě příslibem velkého počtu aut, jak už je zvykem. Hra sice vychází až za několik měsíců, konkrétně 2. října na Xbox One a PC s Windows 10, ale nebyla by to dnešní doba bez nějakých úniků nebo chyb.

Jak se totiž zdá, během víkendu šlo hru z Windows Store předčasně stáhnout, samozřejmě omylem. Soubory byly zašifrované. Netrvalo ale dlouho a na svět se dostal seznam aut. Nejdříve jako jejich označení v souborech hry, poté jako formátovaný a přehledný seznam.

Na něm samozřejmě nechybí McLaren Senna, typický Austin FX4 Taxi nebo Austin Healey. Mezi dalšími novinkami (a zajímavostmi) jsou pak například Peel 50, Volvo Iron Knight, Mercedes-Benz Unimog, Eagle Speedster nebo auta od MG, Bentley a Triumphu. Ještě by to tedy chtělo Morris Marinu (s piánem na střeše), ale co se dá dělat. Seznam zcela evidentně není kompletní, ale i tak už nyní obsahuje přes 450 unikátních aut od 87 různých výrobců. Jde minimálně o zajímavý náhled toho, jaká auta můžeme ve Forza Horizon 4 čekat.

A na závěr, pokud jste také jedni z těch, komu se hra začala stahovat, tak můžete stažené soubory podle slov vývojářů bez obav odinstalovat/smazat. Tedy pokud chcete, v opačném případě se při vydání hry stáhne zbytek.

Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama