Unikl cover a popis hry Silent Hill: The Short Message
Short Message Novinka Unikl cover a popis hry Silent Hill: The Short Message

Unikl cover a popis hry Silent Hill: The Short Message

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 5

Titul ohodnotila tchaj-wanská ratingová komise.

Reklama

Letos v říjnu proběhla showcase Silent Hill Transmission, kde jsme se dočkali hned několika oznámení kolem této hororové značky, jež byla dlouhou dobu u ledu. Konkrétně šlo o tituly jako Silent Hill 2 Remake, Silent Hill: Townfall, Silent Hill: Ascension, Silent Hill f či nový film inspirovaný druhým dílem. Ještě předtím se však mluvilo o další potenciální hře, která měla nést podtitul The Short Message. Ta byla už v září ohodnocena korejskou ratingovou komisí, ale na akci se paradoxně neobjevila. Mnozí tak měli za to, že Konami titul nakonec zrušilo, ale zřejmě tomu tak není. V pátek byla totiž hra ohodocena ratingovou komisí v Tchaj-wanu.

Zápis tentokrát přinesl i podrobnosti. Dozvěděli jsme se, že titul vyvíjí přímo Konami, zřejmě exkluzivně na PlayStation 5 (jiná platforma nebyla uvedena). Rating v Tchaj-wanu byl udělen jako 15+ s tím, že je ve hře násilí či nevhodný jazyk. Kromě toho všeho jsme se dočkali také oficiálního coveru a anotace:

Zdroj: Gamerating.org
Zdroj: Gamerating.org

"Anita přišla do opuštěného bytu, aby se setkala se svou kamarádkou Mayou, a nějakým způsobem je po probuzení uvnitř uvězněna. Musí utéct svému vlastnímu strachu a monstrům, které číhají v koridorech, objevit pravdu ohledně událostí, do kterých se zapletla, a zkusit utéct, dokud její vlastní trauma nepohltí všechnu vůli přežít."

Popis v zásadě sedí na to, co tvrdil už před nějakou dobou insider Dusk Golem. Ten nyní dodal, že má být hra propojena se Silent Hill f, ale půjde stále o stand-alone záležitost. Nejspíš tak můžeme očekávat něco, jako mělo být P.T. k Silent Hills. Na vydání by mohlo dojít už docela brzy, ale žádné oficiální informace zatím nemáme. Možná hru vydá Konami jako překvapení? Uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama