Unikla hromada záběrů z multiplayeru Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Origins Novinka Unikla hromada záběrů z multiplayeru Batman: Arkham Origins

Unikla hromada záběrů z multiplayeru Batman: Arkham Origins

Michal Burian

Michal Burian

18

Gameplay záběry ukazují tutoriál pro multiplayer a in-game bitvy. Hru více hráčů má na starost studio Splash Damage, tvůrci Brink.

Reklama

Uniklé gameplay záběry jsme se rozhodli raději umístit na váš server, protože se může stát, že je společnost Warner Bros na YouTube již brzy zablokuje. Poděkování tak patří účtům PS3GamingHD a BrezzyTv. Myslím, že nemusím dodávat, že záběry pocházejí z probíhajícího betatestování.

Oficiálně byl zatím představen pouze mód Invisible Predator (3 vs. 3 vs. 2), kde bojují tři týmy: Gang Joker, Gang Banea a hrdinové. Zatímco první dva jsou tvořeny ze tří náhodně vybraných gangsterů, tak u hrdinů naleznete Batmana a Robina. Joker a Bane se odemkne až později, při získání dostatečného počtu bodů.

Multiplayer je popisován jako evoluce Predator Challenges módu z předešlých her, kdy v kůži Batmana a Robina stojíte proti členů gangu Banea a Jokera. Využít můžete i “Super-Villain Elite”, abyste viděli, jak probíhá bitva ze strany Banea nebo Jokera, a dokonce můžete hrát za Jokere či Banea. Pochopitelně budete moci spolupracovat s ostatními hráči, domluvit se na strategii a využít své vynalézavosti k poražení nepřítele.

Bane a Joker si navíc mohou jednou za čas přivolat na pomoc posily.

K dispozici budete mít všelijaké zbraně a typické schopnosti pro Batmana, Robina, Jokera a Banea. Zločinci se budou skrývat a postupně oslabovat nepřítele za pomoci různých zbraní.

Dark Knight a Boy Wonder mezitím mohou ze stínů eliminovat nepřítele. S každou úspěšnou eliminací získávají pro svůj tým potřebné body pro zastrašení nepřátel. Jakmile se týmu strážců podaří splnit limit, vyhrávají hrdinové. Oproti tomu smrtí o body přicházíte.

Je více než pravděpodobné, že v multiplayeru se objeví i další postavy. Na odhalení si musíme ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama