Unikla podoba sběratelských edic pro Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy Novinka Unikla podoba sběratelských edic pro Hogwarts Legacy

Unikla podoba sběratelských edic pro Hogwarts Legacy

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tak co, kterou si v budoucnu objednáte vy?

Reklama

Hogwarts Legacy je hrou, u níž se informace pomaličku derou na povrch. Po datum vydání tu dnes pro vás máme teoretickou podobu sběratelských edic, která unikla na internet, kde se objevila na reddeditu. Je nač se těšit? V základu se dá říci, že ano. Minimálně tedy v případě sběratelské edice pravděpodobně dostaneme unikátní jezdecké zvíře, arena pack, ocelové pouzdro, kouzelnickou hůlku s hodinami, 72 hodin předběžného přístupu a slušnou škálu kosmetických předmětů, které už v žádné současné hře nemohou chybět.

Unikla podoba sběratelských edic pro Hogwarts Legacy

Deluxe verze Hogwarts Legacy se od té sběratelské odliší především absencí speciálního obalu a kouzelnické hůlky, jinak se od ní v rámci obsahu příliš neodklání. Trošku bych očekával, že za předobjednávku dostanou přístup k 72 hodin předběžného přístupu i lidé, kteří si zaplatí za Hogwarts Legacy, jenže bohužel tomu tak zřejmě nebude. Tato skupina dostane pouze hru samotnou.

Hogwarts Legacy vyjde na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch pravděpodobně už letos. Níže naleznete další ze střípků herního světa vypuštěných samotnými vývojáři.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama