Uniklé informace o chystaných projektech 2K Games
Borderlands Novinka Uniklé informace o chystaných projektech 2K Games

Uniklé informace o chystaných projektech 2K Games

Martin Zavřel

Martin Zavřel

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Informace z Redditu potvrdil také známý herní novinář.

Reklama

Snažíme se nevěnovat příliš pozornosti "údajným únikům" od neznámých zdrojů na Redditu a podobných fórech, protože ve většině případů se jedná pouze o vysněné povídačky fanoušků. V tomhle případě ale uděláme výjimku, protože tento konkrétní únik potvrdil uznávaný herní novinář Jason Schreier:

"Ano, tento únik je skutečný, ale nejsem si jistý, zda to všechno uvidíme na E3. Každopádně se na Marvel XCOM těším."

Jedná se o informace o trojici her:

Wonderlands

Pracovní název zní Daffodil a jedná se o odbočku (spin-off) série Borderlands v hlavní roli s Tiny Tinou. Konečný název hry může být také "Tiny Tina's Wonderlands", protože přesně na tuto kombinaci slov si Gearbox nechal vystavit ochrannou známku (trademark). Má se jednat o stejný typ hry jako ostatní Borderlands hry, s hrdiny různých tříd (multiclass). Odhalení by mělo proběhnout na E3.

Nová hra Firaxis

Pracovní název zní CODA. Má se jednat o novou tahovou strategii (od tvůrců nejnovějších XCOM her), založenou na značce Marvel. Zdroj hru popisuje jako "XCOM s Marvel hrdiny" a zdá se, že ve hře uslyšíme několik slavných herců.

Volt

Volt je zřejmě jen pracovní název hry. Jedná se o nový akční titul, který je stále v ranných fázích vývoje. Logo se zdá být podobné logu série Fallout. Hra ještě nemá finální jméno. Zdroj ji popsal jako "Cthulhu potkává Saint´s Row". V ukázce vypadala hra hodně nehotově. Zdroj nebyl schopný potvrdit, které studio na hře pracuje, ale pravděpodobně se jedná o Hangar 13 (autoři Mafie), kteří dle starších informací pracují na "open world sci-fi titulu s nadpřirozenými prvky".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama