Uniklo datum vydání a achievementy A Plague Tale: Requiem
A Plague Tale: Requiem Novinka Uniklo datum vydání a achievementy A Plague Tale: Requiem

Uniklo datum vydání a achievementy A Plague Tale: Requiem

Jan Urbančík

Jan Urbančík

7
Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hry se možná dočkáme dřív, než jsme si mysleli.

Reklama

Akční adventura se zaměřením na stealth A Plague Tale: Innocence v roce 2019 ohromila spoustu hráčů. Dojemný příběh sourozenců Huga a Amicie si vedl skvěle a není divu, že se vývojáři ze studia Asobo rozhodli vytvořit pokračování, jež bylo oznámeno na loňské E3. Od té doby jsme se dočkali pouze jednoho nového traileru na The Game Awards, ale datum vydání jsme stále neznali. A to v podstatě stále platí, oficiálně totiž nevíme nic. Jenže se do všeho připletl starý známý Microsoft Store.

Ano, tento obchod se opět stal zdrojem úniku, konkrétně jeho britská mutace. A co je ještě vtipnější, ani v době psaní článku datum vydání nezmizelo. Jenže není to tak jednoduché, na stránce bychom totiž našli, že má A Plague Tale: Requiem vyjít 17. června 2021. Ano, čtete správně, je zde uveden loňský rok. Otázka tedy zní, jestli jde pouze o překlep, nebo je datum celé úplně špatně.

Ještě před tímto únikem navíc přišel web Powerpyx, který odhalil všechny trofeje. A zároveň s tím tvrdí, že podle databáze PSN Store by měl titul vyjít 17. května 2022.

Jestli je jedno z těchto dat pravdivé, to ukáže až čas. V obou případech by ale hra vyšla dřív, než bychom možná čekali. Přece jenom jsme z ní zatím neviděli mnoho, ale možná to je plán samotných vývojářů, aby nám neprozradili víc, než by chtěli.

A Plague Tale Requiem vychází na PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S a v cloudové verzi na Nintendo Switch. Hra bude v den vydání dostupná v předplatném Xbox Game Pass. Pokud byste si ji chtěli klasicky koupit, můžete tak učinit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama