Uniklo datum vydání Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor Novinka Uniklo datum vydání Star Wars Jedi: Survivor

Uniklo datum vydání Star Wars Jedi: Survivor

Jan Urbančík

Jan Urbančík

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Známe také HW nároky a bonusy pro předobjednávky.

Reklama

Původně jsme měli za to, že se nové informace o Star Wars Jedi: Survivor objeví až na páteční akci The Game Awards, ale nakonec tomu tak není. Už v pondělí večer jsme se totiž dozvěděli datum vydání prostřednicitvím Steamu, byť asi nechtěně, protože bylo pár desítek minut nato staženo.

Pokračování Fallen Order z roku 2019 dorazí 16. března 2023, což je se shoduje s dřívějšími informacemi novináře Jeffa Grubba, který už na začátku roku mluvil právě o březnu. Kromě toho byl na produktovou stránku přidán také nový popisek a předobjednávkové bonusy, mezi kterými najdeme různé skiny. To samé pak platí pro Deluxe edici.

Odhaleny byly i systémové požadavky, přestože byly také nakonec staženy, ale nám nic neuniklo, takže se na ně můžete podívat níže. Asi nejvíc upoutají pozornost opravdu velké nároky na úložiště, protože hra potřebuje alespoň 130 GB volného místa, výsledná velikost by samozřejmě měla být o něco nižší, ale nevíme o kolik. Doporučené grafické karty jsou GeForce RTX 2070 od Nvidie, případně Radeon RX 6700 XT od AMD. Procesor poté AMD Ryzen 5 5600X či Intel Core i5 11600K.

Vše zakončím ještě oficiální zprávou. Krátce po úniku totiž bylo oznámeno, že v pátek na The Game Awards skutečně uvidíme první gameplay záběry.

Star Wars Jedi: Survivor kromě PC míří také na PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama