Uniklo jméno hrdiny a zasazení Assassin's Creed: Origins
Novinka Uniklo jméno hrdiny a zasazení Assassin's Creed: Origins

Uniklo jméno hrdiny a zasazení Assassin's Creed: Origins

Michal Burian

Michal Burian

27

Fotografie trička a nahrávka údajného videa, které má letošní Assassin's Creed oznámit.

Reklama

Aktualizace: Video je bohužel falešné, jeho autor vše odhalil na Twitteru, kde se pochlubil, jak video vytvořil. Zmátl nejeden web, včetně těch zahraničních. Samotné tričko má pocházet z obchodu GameStop. Tak uvidíme, zda to bude pravé. Jak vidno, na vlně úniků se chtějí svést i někteří šikovní fanoušci, kteří vytvářejí vlastní leaky. Nutno dodat, že video je povedené a lehce člověka zmate.

Původní zpráva

Buď má Ubisoft velké problémy s tím něco utajit, nebo jde o kontrolované úniky francouzské společnosti. Na Zingu se stále více přikláníme k druhé možnosti. Jak si jinak vysvětlit rozsáhlé úniky nejen ohledně připravovaného Assassin's Creed, ale i o dalších hrách. To by bylo ale na delší povídání, pojďme se raději zaměřit na nejnovější úniky. Stojí opět za to.

Na fanouškovské facebookové stránce Le Verità dell'Animus se objevila fotografie trička, na kterém má být hlavní hrdina nadcházejícího Assassin's Creed (má jít o Assassin's Creed: Origins). Pokud budeme tričko brát za skutečné, tak se ústřední protagonista bude jmenovat Ba Yek a jak už bylo dříve zjištěno, měl by mít nejen dýky a meče, ale také štít a luk.

Druhý dnešní únik je také zajímavý. Na YouTube se zjevila nahrávka údajného videa, které má nový Assassin's Creed představit. V pár sekundách je vidět logo Ubisoftu, následuje logo Assassin's Creed: Origins a nakonec potvrzení zasazení do Egypta. Konkrétně do Vesetu (anglicky Thebes) 1354 let před Kristem.

Veset bylo starověké hornoegyptské město, za 11. dynastie a za Nové říše hlavní město Egypta. Západnímu Vesetu dominovala hora. Egypťané věřili tomu, že tato hora je vstupem do podsvětí. V okolí vrcholu bylo do skal vytesáno množství hrobek. Více o Vesetu na Wikipedii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama