Unikly další snímky ze hry Starfield
Starfield Novinka Unikly další snímky ze hry Starfield

Unikly další snímky ze hry Starfield

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Zdá se, že se jedná o velmi starý build hry.

Reklama

Bethesda Game Studios, která nyní společně s celým Zenimax Media spadá pod Xbox Games Studios již nějakou dobu připracuje dva velké open world tituly. Jedním je dlouho očekávané The Elder Scrolls VI, zatímco tím druhým projektem, který nás dnes bude zajímat je Starfield. Ten byl představen již v roce 2018 a zdá se, že si na vydání budeme stále muset ještě nějakou dobu počkat, avšak snímky, které by mohly naznačovat vizuální stylizaci hry nyní po druhé unikly. Nové snímky, které sdílel na svém Youtube kanále tvůrce obsahu ESO, pocházejí z roku 2018 a odhalují oblek hlavní postavy, část vesmírné lodi a další prvky si můžete prohlédnout níže.

Dovolím si připomenout, že nedávno unikly další tři snímky, které odhalují o něco více a prohlédnout si je můžete níže. U těchto obrázků ale bližší informace, například datum jejich pořízení bohužel neznáme.

Starfield je i nadále pečlivě utajovaným projektem, a tudíž lze s jistotou říci jen jedno - k vydání je nyní blíže, než byl ve chvíli, kdy jste začali číst tento článek. Vzhledem k novému majiteli společnosti se však dá předpokládat, že se hra ukáže na některé z jejich akcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama