Unikly detaily o multiplayeru Black Ops 2?
Call of Duty: Black Ops 2 Novinka Unikly detaily o multiplayeru Black Ops 2?

Unikly detaily o multiplayeru Black Ops 2?

Michal Burian

Michal Burian

12

Na oficiálním fóru Call of Duty se objevily zajímavé informace o multiplayeru Black Ops 2.

Reklama

Moderátoři fóra zprávu ihned smazali, díky Google Cache si detaily ale můžete přečíst i vy. Prozatím informace berte jako nepotvrzené, jelikož i Black Ops 2 nebylo oficiálně oznámeno, i když náznaků už bylo habaděj – záběry z menu, doména Black Ops 2, životopisy či předobjednávky v obchodech.

Podle informací z oficiálního fóra CoD bychom se v Black Ops 2 měli dočkat nového herního módu. Ten nese název Escort a úkolem hráčů bude podobně jako v Search and Destroy dostat se do jedné ze tří oblastí (či dvou, závisí to na mapě) aniž by vás nepřítel zabil.

Vrátit by se měly funkce Drop Zone a Kill, zatímco obejít se budeme muset o Team Defender a Infected.

Hodně věcí by mělo být převzato z Modern Warfare 3, včetně rozdělení bodů, větší důraz na splnění cíle, noční vidění nebo perky. K dispozici by mělo být 15 prestiží, 50 ranků, 90 levelů a sociální komunitní funkce Elite by měla být vylepšena na verzi 2.0.

Ta bude kompletně začleněna do Black Ops 2. Záznam boje by měl být přejmenován na ELITE Stats, bude možné pořádat turnaje klanů a k dispozici prý bude i specifický pohled na zápasy klanů.

Design map by se měl podobat spíš původnímu Black Ops než Modern Warfare 3, což prý přinese i větší důraz na hardcore hraní. Nedočkáme se žádných granátometů, a pokud někoho střelíte do nohy, již neumře, pouze bude krvácet.

Závěrem je slibovaná i lepší inteligence botů.

Nové Call of Duty vyjde letos v listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama