Unikly nikdy neviděné záběry ze Source enginu, že by tajemné SOB?
Half-Life Novinka Unikly nikdy neviděné záběry ze Source enginu, že by tajemné SOB?

Unikly nikdy neviděné záběry ze Source enginu, že by tajemné SOB?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

30

Bývalý zaměstnanec Valve se podělil o několik dosud neviděných ukázek ze Source enginu. A vypadají dost zajímavě.

Reklama

Ukázky pocházejí od muže jménem Gray Horsfield, jenž donedávna pracoval ve Valve jako autor speciálních efektů (v minulosti se podílel i na zfilmování Pána Prstenů). V rámci svého nynějšího odchodu se podělil o pár zajímavých videí, z nichž je pochopitelně komunita na nohou.

Nejen, že můžeme vidět pár známých scén z Half-Life 2: Epizody 2, Left 4 Dead nebo Doty 2, k vidění je i pár dosud neviděných záležitostí. Hlavně záběry vesmírné lodi (díky zahraniční fansite Lambdageneration.com), a také ukázka ohromného množství jakýchsi létajících tvorů, což můžete vidět ve videu níže.

Vesmírná loď je víceméně jasná. Tajemný projekt SOB, o němž už jsme v minulosti slyšeli, o tom není pochyb. Ale co ty létající potvory? Také SOB? Nebo snad Half-Life 3? Nebo něco úplně jiného? To se jen tak nedozvíme, leccos ale napoví, že Greg video rychle smazal, takže to asi nebude žádný fake nebo pouhé pokusy. Uvidíme, jestli nás čeká další průběh a jestli se k tomu vyjádří samo Valve, záběry ale vypadají slibně. Když nic jiného, můžeme vidět, že práce na SOB nezůstaly jen u artworků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama