Uniklý obrázek z nového Assassin’s Creed potvrzuje štít a luk
Novinka Uniklý obrázek z nového Assassin’s Creed potvrzuje štít a luk

Uniklý obrázek z nového Assassin’s Creed potvrzuje štít a luk

Michal Burian

Michal Burian

43

Hlavní hrdina bude mít nejen smrtící dýky a meče, ale rovněž štít a luk.

Reklama

Spekulace, spekulace a zase ty spekulace. Je to tak téměř u každé hry, která čeká na své odhalení. Nikdo nepochybuje o tom, že Ubisoft v několika svých týmech připravuje nový díl Assassin’s Creed, který se má vrátit ke kořenům a zároveň přinést něco nového. Něco, po čem hráči budou opět toužit. Ostatně existenci nového Assassin’s Creed vydavatel již dříve potvrdil. Jen nevíme, jak se jmenuje, co v něm bude a kdy vlastně vyjde. Hodně se zmiňuje letošní rok.

Už o víkendu jste si mohli přečíst divoké spekulace od jednoho anonymního uživatele Redditu. Ten tvrdil, že se připravovaný díl nebude jmenovat Empire, ale Origins. Samotné zasazení má zůstat, máme se tak podívat do starověkého Egypta, kde nebudou chybět pyramidy. Hlavní hrdina má disponovat nejen mečem, ale rovněž štítem a dokonce i lukem. Společnost mu bude dělat jestřáb, kterého bude pravděpodobně využívat k průzkumu okolí.

Dnes na tyto nepotvrzené informace navázal uniklý screenshot. Ten je údajně z nového Assassin’s Creed a potvrzuje plavbu po vodě. Připomeňme, že před několika měsíci se mluvilo o návratu námořních bitev z pirátského Black Flag. Krom toho si ještě všimněte, že hlavní hrdina má skutečně štít, luk a šípy. V dálce je vidět ještě nějaké malé město.

Pokud bude mít hlavní hrdina skutečně k dispozici šttt, tak se dost změní souboje. Přece jen, v předchozích dílech nebylo tak efektivní se bránit útokům, vhodnější bylo uskakovat.

Co myslíte, je obrázek skutečně z nového Assassin’s Creed nebo jde o podvrh? Britský Eurogamer se od svého zdroje dozvěděl, že ano. Má se jednat o prequel série, který dorazí koncem letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama