Unikly první detaily a obrázky z nového Alone in the Dark
Alone in the Dark Novinka Unikly první detaily a obrázky z nového Alone in the Dark

Unikly první detaily a obrázky z nového Alone in the Dark

Jan Urbančík

Jan Urbančík

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Půjde o remake prvního dílu, za příběhem stojí autor her jako SOMA či Amnesia.

Reklama

V úterý jsme psali o tom, že se nejspíš chystá oznámení nové hry ze survival hororové série Alone in the Dark. S oznámením jsme počítali na dnešní večer, kdy proběhne oznamovací akce společnosti THQ Nordic, ale na první informace jsme ani nemuseli čekat tak dlouho. Unikly totiž prostřednictvím belgického e-shopu Smartoys.

Novinka ponese jednoduchý název Alone in the Dark a podle popisu to vypadá, že půjde o remake prvního dílu z roku 1992. Titul se má odehrávat ve dvacátých letech minulého století na jihu Spojených států. Emily Hartwood vyšetřuje zmizení svého strýce a společně se soukromým detektivem Edwardem Carnbym (obě postavy mají být hratelné) se vydává do Dercetovy vily, kde však čekají různá monstra a jiné podivné bytosti. Níže se můžete podívat na cover a první screenshoty.

Hra je vyvíjena studiem Pieces Interactive, jež má na kontě například hru Magicka 2 či DLC pro Titan Quest. Pod firmu THQ Nordic, která bude hru vydávat, spadá od roku 2017. Nejzajímavější informace je, že za příběhem stojí Mikael Hedberg, autor titulů SOMA či Amnesia.

Alone in the Dark má vyjít v příštím roce a vypadá to, že míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Starou generaci konzolí už nejspíš vynechá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama