Unikly první detaily o dalším díle Modern Warfare?
Novinka Unikly první detaily o dalším díle Modern Warfare?

Unikly první detaily o dalším díle Modern Warfare?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

136

O tom, že Activision plánuje pokračovat v sérii Modern Warfare, může pochybovat snad jenom blázen. I když ještě není venku ani Black Ops 2, stejně tu možná máme první detaily o MW4.

Reklama

Na dalším Modern Warfare se údajně pracuje ve studiu Neversoft, které stojí za Tony Hawk's Pro Skater. To alespoň podle serveru Se7ensins tvrdí člověk, jenž má prý ke studiu velmi blízko (svoji identitu samozřejmě neprozradil).

Na základě artworků a in-game prvků, které už prý ve studiu vznikají, navíc prozradil, že lze očekávat cosi s názvem Drone Survaillance, stejně jako tzv. HALO skoky. Nebude prý chybět ani technologie pro neviditelnost, a jakési Dominator UAV. Očekávat prý můžeme i misi odehrávající se pod ledem.

Těžko říct, co se pod záhadnými názvy může skrývat. HALO skoky (video na Youtube) by měly nabídnout výškové skoky z nadmořských výšek, a to prosím volným pádem. Zbytek je ale záhada. Základní otázka však zní, zda jsou informace vůbec pravdivé. Pokud jsou, je jisté, že se série Modern Warfare přesune do ještě vzdálenější budoucnosti než Black Ops 2 a nabídne ještě futurističtější hračky. Tak nevíme, jestli se radovat, smát se nebo se začít modlit. Alespoň ale můžeme předstírat překvapení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama