Unikly první detaily o nové hře od FromSoftware?
Novinka Unikly první detaily o nové hře od FromSoftware?

Unikly první detaily o nové hře od FromSoftware?

Jan Kalný

Jan Kalný

7

4chan zase perlí s úniky.

Reklama

Oznámení nové hry od tvůrců Dark Souls a Bloodborne přišlo na loňské, resp. poslední The Game Awards jako blesk z čistého nebe. Nový projekt, který prozatím známe pouze jako Shadows Die Twice, se ovšem představil pouze v krátkém teaser traileru. Od té doby jsme o hře nic moc neslyšeli. Je vysoce pravděpodobné, že se první pořádné detaily dozvíme během letošní E3 (nejspíše na konferenci Sony), ale už nyní se na internetu objevují první úniky. Ty samozřejmě nejsou vůbec potvrzené a může jít jenom o několik blbostí vycucaných z prstu, které jsou přáním nějakého fanouška. Tak či onak jde ale o zajímavou věc.

Únik přišel z 4chanu, na kterém se podobné úniky objevují celkem často. Podle tamního uživatele bude Shadows Die Twice podobné Dark Souls a Bloodborne, a to jak atmosférou, tak hratelností, která má být rychlá a brutální. Inspiraci si přitom tvůrci údajně berou nejen z Bloodborne, ale také jejich postarší hry Kuon pro PlayStation 2.

Zároveň má jít podle všeho o otevřenější hru. Neměla by mít klasický level design Souls her ve stylu level-boss-level-boss a příběh by měl být vyprávěn mnohem přímočařeji. Ten se má točit kolem pradávného kultu, který využívá místní farmáře jako oběti už stovky let a experimentuje na nich. Ze samotného kultu ale zůstalo už jenom několik členů, zbytek záhadně zmizel. Součástí hry by měly být i tzv. Trick zbraně z Bloodborne (akorát s jiným názvem). Některé přitom budou mít i tři transformace.

Zajímavostí je také fungování multiplayeru. Ten podle všeho nenabídne ani kooperaci a ani klasické invaze, naopak bude možné se vžít a ovládat jednoho z nepřátel ve světě jiného hráče.

Na zbytek informací se můžete podívat na samotném fóru. Kdo ví, nakolik je to všechno pravda a nakolik výmysl. Alternativně by mohlo jít o pokračování Tenchu, o kterém se také spekuluje. Když nic jiného, jde o zajímavé co by kdyby. Úplnou pravdu se snad dozvíme během E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama