Unikly první záběry zombie módu Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII Novinka Unikly první záběry zombie módu Call of Duty: WWII

Unikly první záběry zombie módu Call of Duty: WWII

Martin Cvrček

Martin Cvrček

15

Finálního traileru se dočkáme 20. července. Vývojáři nabádají fanoušky, ať těch 5 dní počkají, čekání prý stojí za to. <strong>Aktualizováno.</strong>

Reklama

Aktualizace: Uniklý trailer zombie módu Call of Duty: WWII pomalu, ale jistě mizí ze sfér internetu, zatímco společnosti Activision a Sledgehammer Games jsou zjevně rozhodnuté, že dříve než 20. července na odhalení nedojde. To ale neznamená, že se nepodělí o další detaily.

V zombie módu v dílech Call of Duty od Treyarchu jsme mohli nezřídka vidět herecké celebrity. A zombíci od Sledgehammeru na tom zjevně nehodlají nic měnit. Na sociálních sítích bylo oznámeno, že se ve hře objeví britský herec David Tennant v roli jistého Drostana Hynda.

Tennanta můžete znát třeba z filmu Harry Potter a Ohnivý pohár, do povědomí mnoha diváků se ale zapsal především díky seriálu Pán času (Doctor Who). Zbytek obsazení bude pravděpodobně odhalen v následujících dnech.

Původní zpráva (18:32): Tvůrci Call of Duty: WWII ze studia Sledgehammer Games mají v plánu 20. července naplno odhalit zbrusu nový kooperativní zombie mód, přičemž pro odhalení využijí Comic-Con v San Diegu. Jak už to tak ale často bývá, plán poněkud narušil únik traileru. O něj se postarala YouTuberka vystupující pod přezdívkou Glitching Queen.

Právě proto obsahují záběry, které začaly kolovat po internetu, její vodoznak. Přesto jsme se dočkali prvního slušnějšího pohledu na to, co nás v zombie módu nového Call of Duty vlastně čeká. DNA tvůrců Dead Space se vážně nezapře a mód, který by se měl jmenovat Army of the Dead, podle všeho nabídne temný, skoro až hororový zážitek. Mapa dělá dojem bezútěšného místa, které kombinuje historické a modernější prvky, a v porovnání s ohavnými nemrtvými od Sledgehammeru vypadají oblíbení zombíci od kolegů z Treyarchu skoro jako atrakce v dětském zábavním parku.

Jestli máte o zhlédnutí zájem, v tuto chvíli nezbývá než vás odkázat na hledání na YouTube a využívání výrazů jako Call of Duty WWII Zombie Trailer nebo Army of the Dead. Kdekoliv se totiž trailer objeví, je záhy stažen, proto nemá valný smysl ho neustále vkládat a nahrazovat v rámci této novinky. Tak jako tak je třeba podotknout, že podle všeho nejde o finální verzi traileru.

Spoluzakladatelé Sledgehammer Games Michael Condrey a Glen Scofield si na Twitteru postěžovali na únik a nabádají fanoušky, ať se uniklým záběrům vyhnou a počkají na finální trailer, který má stát za to. Jak se tedy zdá, 20. července uvidíme něco krapet odlišného, pravděpodobně nás čeká rozsáhlejší verze traileru.

V případě, že tvůrcům vyhovíte a videu se prozatím vyhnete, se můžete podívat aspoň na mnohdy zneklidňující obrázky, které tvůrci v poslední době zveřejnili. Ty dávají jasně najevo, že zombie mód v Call of Duty: WWII nebude šetřit krví a že nás v něm čeká jakési spojení organických a mechanických prvků. Najdete mezi nimi i stránku deníku, která by měla nabízet další pohled na novou mapu.

Na tomto místě byl původně uniklý trailer, než došlo k jeho stažení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama