Unikly screenshoty ze hry Redfall
Redfall Novinka Unikly screenshoty ze hry Redfall

Unikly screenshoty ze hry Redfall

Jan Urbančík

Jan Urbančík

19
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Novinka od tvůrců Prey se údajně hraje jako Borderlands.

Reklama

Deathloop od francouzské centrály studia Arkane, jež má na kontě sérii Dishonored, vychází už za dva dny. Jejich američtí kolegové v Austinu, kteří stojí za Prey z roku 2017, ale také neotálí a pracují na nové hře Redfall, jež byla oznámena na letošní E3 konferenci Microsoftu. Od té doby jsme se žádných nových informací nedočkali, ale jako blesk z čistého nebe se nyní na internetu objevily screenshoty přímo ze hry.

Nutno říct, že obrázky nepochází z oficiálního zdroje a není jasné, kdo přesně je sdílel jako první. Původní zdroj už byl smazán, ale screenshoty, které mají pocházet z nedávného playtestu, kolují dál. Je z nich opravdu patrné, že jde skutečně o test a celá grafika působí značně nezačištěně. Nemůžeme to však vývojářům vyčítat, protože je jasné, že tyto screenshoty nikdy nebyly určeny pro veřejnou prezentaci.

Kromě obrázků jsme se dovzěděli také detaily přímo o hře, které sdílel na Redditu uživatel MMontanez92. Redfall má být open world hra, která je podobná Zeldě: Breath of the Wild, ale nejvíc má připomínat sérii Borderlands, především co se týče hratelnosti. Titul půjde hrát sólo i v kooperaci a na výběr bude 6 postav, přičemž každá z nich má různé schopnosti. Některé se mají blížit těm z Dishonored, ve hře má být například schopnost podobná teleportu (tzv. Blink). A pokud jste z Dishonored zvyklí na stealth, i tady si přijdete na své. Hru totiž údajně jde projít jak pomocí střelných zbraní, tak hezky potichu.

Naším úkolem bude plnit mise a vedlejší úkoly, za které získáme zkušenostní body. Kromě klasických nepřátel, kteří mají být opravdu různorodí (na blízko/na dálku, lidé/upíři), nás čekají také bossfighty, ty opět přirovnány k těm v Borderlands. Mix zbraní má být také velmi pestrý, ve hře najdeme klasické pušky nebo pistole, ale také speciální zbraně jako například Stake Launcher. Pohybovat se budeme na opravdu velké mapě, která je přirovnána k té z Falloutu 76 či Ghost of Tsushima.

To je zatím z úniků vše, na oficiální detaily si budeme muset počkat. Redfall vyjde v létě příštího roku, míří na PC a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama