Únikové okénko: Nové Xbox konzole a Game Pass na Switchi
Novinka Únikové okénko: Nové Xbox konzole a Game Pass na Switchi

Únikové okénko: Nové Xbox konzole a Game Pass na Switchi

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

10
Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox One

Lockhart a Anakonda Xbox mají být představeny na letošní E3 a Microsoft chce přinést Game Pass na konzoli Switch.

Reklama

Xbox Anaconda a Lockhart

Podle francouzského magazínu JeuxVideo Microsoft odhalí své next-gen Xbox konzole na letošní E3. Jak už jsme dříve na našem webu informovali, americká společnost má v plánu vydat dvě nové konzole: Anaconda a Lockhart. Lockhart bude levnější variantou konzole, do které nebude možno vložit disk. Anaconda na druhou stranu bude běžnější konzole, s mechanikou pro disky a výrazně lepšími specifikacemi. JeuxVideo ve svém článku zmiňuje specifikace, o kterých jsme psali minulý měsíc a považuje je za velmi blízké těm skutečným.

Zároveň ten samý magazín přichází se zprávou, že obě Xbox konzole by měly vyjít na konci roku 2020 a launch titulem by se mělo stát Halo Infinite. Xbox One však má stále ještě spoustu želízek v ohni. Hvězdou letošní konference Microsoftu na E3 by tak mělo být například Gears 5. Očekávat však můžeme i novou hru od studia Ninja Theory, tvůrců hry Hellblade: Senua's Sacrifice, která by měla vyjít začátkem příštího roku.

Game Pass míří na Switch

Na internetu se objevily také zajímavé zprávy ohledně rozšíření služby Game Pass. Skupina Direct Feed Games, známá pro přesné herní předpovědi převážně okolo společnosti Nintendo, na svém Youtube kanále vydala video, týkající se právě oblíbené herní knihovny. Podle nich totiž vzniká nové přátelství mezi Nintendem a Microsoftem, které má přinést do budoucna zajímavé věci. První takovou je, že by se na konzoli Switch měla objevit hra Ori and the Blind Forest. Microsoft však zachází mnohem dál se svými ambicemi. Měli bychom se totiž také dočkat Xbox aplikace na Switchi, což by nám mělo umožnit využití jak knihovny Game Pass, tak projektu xCloud.

Nemusí to však být až takovým překvapením, jakým se na první pohled zdá. Microsoft se už dříve nechal slyšet, že by rádi rozšířili Game Pass na co nejvíce zařízení, včetně těch mimo Xbox rodinu. Zároveň služba xCloud může velice jednoduše rozšířit knihovnu her Nintenda Switch.

Pořád je však důležité mít na paměti, že se jedná pouze o nepotvrzené zprávy. Musíme teda stále vyčkávat na nějaké oficiální zprávy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama