Únorové hody na PS Plus, včetně BioShocku a Metra
Metro: Last Light Novinka Únorové hody na PS Plus, včetně BioShocku a Metra

Únorové hody na PS Plus, včetně BioShocku a Metra

Michal Burian

Michal Burian

103

<strong>Připomínáme</strong>: Metro: Last Light a Bioshock: Infinite už je na PlayStation Network.

Reklama

Druhá aktualizace: Na PlayStation Network se dnes pro majitele placeného účtu PlayStation Plus objevily zdarma dvě loňské pecky pro PS3. Jde o post-apokalyptickou akci Metro Last Light a BioShock Infinite. Pokračování Metra je navíc obohaceno o české titulky, jak v komentářích potvrdil Nathan Drake 3 (díky za info).

Do handheldu Vita si pak můžete stáhnout Dynasty Warriors Next a ModNation Racers: Road Trip.

5. února se pak pro PS4 objeví horor Outlast.

Aktualizace

Sony potvrdila, že v únoru bude na PlayStation Plus zdarma Metro Last Light a BioShock Infinite pro PS3 hráče, horor Outlast pro PS4 a majitelé handheldu Vita si budou moci užívat Dynasty Warriors Next a ModNation Racers: Road Trip.

Jízdní řád PS Plus

Do 29. ledna si s PlayStation Network můžete v rámci PS Plus zdarma stáhnout DmC Devil May Cry (PS3), Remember Me (PS3), Sonic and Allstars Racing Transformed (Vita), Blazblue Continuum Shift Extend (Vita) a GTA Liberty City Stories PSP. Do 5. února pak Don’t Starve (PS4) a Resogun (PS4).

Od 29. ledna bude na PS+ Metro Last Light (PS3), BioShock Infinite (PS3), Dynasty Warriors Next (Vita) a ModNation Racers: Road Trip (Vita). Od 5. února pak Outlast (PS4).

Původní zpráva

Společnost Sony chystá na únor velké hody pro majitele předplatného PlayStation Plus. Server GamePointsNow odhalil, že během nadcházejícího měsíce si do PS4 budete moci stáhnout survival horor Outlast.

PS3 hráči si budou moci zahrát Bioshock: Infinite (recenze) a post-apokalyptickou střílečku Metro: Last Light (recenze).

Pro handheld Vita má být k dispozici Dynasty Warriors: Next a Modnation Racers: Roadtrip.

Pokud není seznam vymyšlený, tak Sony na únor připravila skutečně zajímavou a neodolatelnou nabídku, která by měla potěšit každého.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama