Update do Assassin’s Creed Odyssey zvyšuje level cap a přidává nové fast travel pointy
Assassin's Creed: Odyssey Novinka Update do Assassin’s Creed Odyssey zvyšuje level cap a přidává nové fast travel pointy

Update do Assassin’s Creed Odyssey zvyšuje level cap a přidává nové fast travel pointy

Jan Tomanek

Jan Tomanek

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

To však není vše.

Reklama

Poslední přídavek do série Lost Tales of Greece je nyní k dispozici pro Assassin’s Creed Odyssey, společně s oznámením funkce New Game Plus. Brother’s Seduction je zatím poslední obsah zcela zdarma, který hra obdržela.

Budete mít za úkol pomoci dvěma bratrům, kteří se musí vypořádat s úmrtím svého otce. Oba se však s vámi dostanou do křížku, když se budou snažit získat vaši náklonnost. Na vás bude tuto rodinnou situaci vyřešit. Abyste se mohli questu zúčastnit, budete muset splnit pátou kapitolu v základní hře. Tohle se týká všech příběhů. Berte to tedy na zřetel.

Tento měsíc hra obdrží update s číslovkou 1.1.4 a bude obsahovat zmíněný New Game Plus, level cap je zvýšen na 99. Přibudou také nové fast travel místa. Celkem jich bude 22 a většinou jsou umístěny poblíž přístavu pro lepší přístup.

Dále aktualizace přináší nové rámečky do foto módu. Například Aténský, nebo sparťanský. Budete moct si změnit velikost titulků a možnost přidat černé pozadí pro lepší čitelnost.

Byla zvýšena šance na získání epického vybavení. A u vybavení ještě chvíli zůstaneme. Přibude nový Wild Boar Set a Shark Character Set. Oba budou obsahovat brnění, nového mounta a legendární zbraň. Patch by měl vyjít ještě tento měsíc. Více informací naleznete ve videu níže.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama