Update do Black Ops 4 přidává nový herní mód i zbraně
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka Update do Black Ops 4 přidává nový herní mód i zbraně

Update do Black Ops 4 přidává nový herní mód i zbraně

Jan Kalný

Jan Kalný

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V rámci aktualizace Apocalypse Z: Survivors budete moci hrát mód Infected se zombíky a přeživšími.

Reklama

Stále více a více se mluví o novém díle Call of Duty s trochu matoucím názvem Modern Warfare, ale to samozřejmě neznamená, že by Activision nebo Treyarch zapomínali na Black Ops 4. Jak mj. dokazuje nová aktualizace.

Operation Apocalypse Z: Survivors v první a nejdůležitější řadě přidává nový herní mód s názvem Infected: Final Stand. V něm se utkají typicky dva týmy, kteří se musí navzájem eliminovat. Přeživší mají pouze jeden život (s možností oživení) a vyhrají, pokud alespoň jeden z nich přežije do konce zápasu nebo se jim povede úspěšně eliminovat hordu nemrtvých. Na druhé straně stojí právě ti nemrtví, kteří mají společný omezený počet životů a vyhrají, pokud se jim podaří zabít všechny přeživší.

Další velká změn se týká battle royale režimu Blackout, v němž najdete časově omezený herní mód Pandemic. Ten vyšle 80 lidí s cílem „přežít apokalypsu nebo se přidat k neustále rostoucí hordě“. A právě tam je ta zásadní změna - pokud se k té neustále rostoucí hordě přidáte, skutečně se k ní přidáte. V roli nemrtvého budete moci vykonat svou dokonalou pomstu, a to díky rychlejšímu pohybu, větším skokům, možnosti zůstat déle pod vodou, nemožnosti se zranit pádem z výšky, možnosti sledovat stopy přeživších, viděním nepřátel na minimapě a také pomocí dvou sekyr Hell's Retriever.

Kromě toho se do Blackoutu také dostala nová taktická motorka pro dva lidi, tři nové varianty Ray Gun MKII v Mystery bednách a dva blíže nepřiblížené easter eggy.

Aby toho nebylo málo, něčeho se dočkali i příznivci Zombies. A to konkrétně výzvy Duck and Cover v Camp Edward o 30 kolech, Ray Gun MKII v Mystery bednách na mapách Blood of the Dead a Classified nebo také mnohem většího poškození pro zbraně Reaver C86, Argus a Locus.

Tohle všechno si už nyní mohou užívat hráči na PS4. Majitelé verzí na Xbox One a PC budou muset počkat ještě týden, ale něco z toho je dostupné už i pro ně.

Na seznam všech změn a novinek se můžete podívat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama