Update: Evropané si počkají na PC a Wii U verze Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Origins Novinka Update: Evropané si počkají na PC a Wii U verze Batman: Arkham Origins

Update: Evropané si počkají na PC a Wii U verze Batman: Arkham Origins

Michal Burian

Michal Burian

46

<strong>Aktualizace: Nic takového se nakonec nekoná, PC verze Batmana vyjde u nás tento pátek.</strong>

Reklama

Aktualizace: Britský Eurogamer minulý týden přinesl informaci, že v Evropě jsou odloženy PC a Wii U verze Batman: Arkham Origins. Nic takového se ale podle našich informací nekoná, u nás vyjde Batman: Arkham Origins již tento pátek. Ve zbytku Evropy pak až 8. listopadu. Máme štěstí, děkujeme Cenego.

Původní zpráva z 18.10

Ach jo a je to tu zas. Tento týden je snad prokletý. Po odkladu Watch Dogs a DriveClub tu mám pro vás další špatnou zprávu. Společnost Warner Bros oznámila, že v Evropě vyjdou PC a Wii U verze Batman: Arkham Origins se zpožděním (thx EG.net).

Počkáme si na ně přesně dva týdny, což znamená, že se na trhu krabicové verze objeví 8. listopadu. U PlayStation 3 a Xbox 360 verzí se nic nemění. Ty budou dostupné již 25. října, stejně jako PSV spin-off Arkham Origins: Blackgate od Armature Studios (ex-vývojáři Metroid Prime). Akorát 3DS verze Blackgate u nás bude později - opět 8. listopadu.

Druhým rozdílem bude cena samotné Wii U verze. V Severní Americe se bude prodávat za zvýhodněnou cenu kvůli tomu, že postrádá multiplayer. U nás nic takového podle všeho v plánu není.

Vypadá to, že Warner Bros má logistické problémy v Evropě s PC a Wii U verzemi. Digitální kopie pochopitelně vyjdou 25. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama