Aliens: Colonial Marines Novinka Upoutávka na coop akci Aliens: Fireteam

Upoutávka na coop akci Aliens: Fireteam

Martin Zavřel

Martin Zavřel

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Další pokus o herní zpracování filmové legendy.

Reklama

Před chvílí byla upoutávkou odhalena nová coop akce z pohledu třetí osoby na motivy slavného filmu Vetřelci.

Tvůrcem je doposud neznámé americké studio Cold Iron, založené v roce 2015, momentálně čítající zhruba 40 vývojářů a připravujících hru na Unreal 4 engine. Na oficiálním webu hru představují následujícím způsobem:

Zasazena do ikonického vesmíru Vetřelce, Aliens: Fireteam je kooperativní survival střílečka z pohledu třetí osoby, která váš tým drsných mariňáků uvrhne do zoufalého boje o zastavení hrozby Xenomorfů.

Hrajte rozhodující roli v epických událostech 23 let po původní trilogii Vetřelce jako Koloniální mariňák sloužící na palubě USS Endeavor, bojující proti děsivým Xenomorfním hrozbám.

Čelte nevyrovnané přesile 20 druhů nepřátel, včetně 11 různých Xenomorfů v evoluční škále od Faceguggerů po Praetoriany, z nich každý je vytvořen s unikátní inteligencí, aby dokázal přepadnout, přelstít a vykuchat zranitelné mariňáky.

Vyberte si z pěti unikátních povolání - střelec, demoliční expert, technik, doktor nebo průzkumník - každý má vlastní speciální schopnosti a perky. Využijte rozsáhlý arzenál 30+ zbraní a 70+ modů/attachmentů při vaší snaze o zastavení vetřelecké hrozby.

Ačkoliv film (inspirace druhým dílem z roku 1986 je více než zřejmá) mám hodně rád a video působí docela slušně, obávám se podobného fiaska, jakým byla Aliens: Colonial Marines nebo nedávný Predator: Hunting Grounds. Není ale férové soudit hru předem, takže naděje pořád existuje a teprve se ukáže, zda to bude "ozbrojený střet, nebo jenom honička", jak by řekl Hudson.

Hra má vyjít již v letošním létě pro PC (Steam), PS4, PS5, X1 a XSX|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama