Úprava genitálií v Cyberpunku 2077
Cyberpunk 2077 Novinka Úprava genitálií v Cyberpunku 2077

Úprava genitálií v Cyberpunku 2077

Johny

Johny

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

ESRB přišlo se závěrečným shrnutím obsahu hry. Bude na co koukat.

Reklama

Před necelým týdnem unikly brazilské ratingové organizaci ESRB kategorie, do kterých spadá obsah Cyberpunku 2077. Některé názvy těchto kategorií byly velmi nejasné a bylo obtížné si představit, co pod ně může spadat. Před pár dny se ale na oficiálních stránkách ESRB objevilo podrobnější shrnutí obsahu hry přibližující důvody vysokého věkového hodnocení.

  • Postavy ve hře používají pistole, kulomety, pušky a výbušniny při přestřelkách s lidmi a kyberneticky vylepšenými nepřáteli. Hráči mohou také použít zbraně na blízko (např. mantis blades, modifikované končetiny) k bodnutí nepřátel. V některých případech bude možné nepřátele i rozebrat.
  • Boj je divoký, s častou palbou, výkřiky bolesti, výbuchy a efekty stříkající krve.
  • Některá místa zobrazují zmrzačené mrtvoly s otevřenými hrudními dutinami anebo odhalenými orgány, vnitřnostmi.
  • Během jednoho úkolu hráči pomáhají postavě zatloukáním hřebíků skrz jeho ruce a nohy. Scénu doprovází křik a efekty krve.
  • Hráči si mohou vybrat pohlaví a přizpůsobit si svou postavu. Úprava postavy může zahrnovat zobrazení prsou, hýždí a genitálií, stejně jako různé velikosti a kombinace genitálií.
  • Hráči se mohou setkat s událostmi, kde mají možnost zapojit se do sexuálních aktivit s jinými hlavními postavami nebo prostitutkami. Tyto krátké sexuální scény z pohledu první osoby zobrazují částečně nahé postavy, které sténají, zatímco se pohybují v různých pozicích. Některé scény krátce zobrazují penetraci, jiné scény zobrazují hlavu postavy pohybující se k rozkroku partnera.
  • Hra často vyobrazuje a odkazuje na fiktivní drogy. Postavy užívají inhalátor/stimulant ke změně stavu. Ve hře je animovaný billboard s reklamou, na které je muž šňupající amfetamin.
  • Některé sekvence umožňují hráči pít alkoholické nápoje opakovaně, dokud se obrazovka nezkreslí. Postava hráče může také řídit auta, zatímco je opilá. V dialogu se objeví slova „f ** k“ a „c * nt“.

Na ESRB stránce hry si taky můžete všimnout, že hra má obsahovat in-game nákupy. Pravděpodobně si začnete ihned myslet, že jde o mikrotransakce, což není špatně, ale tohle označení obdrží i hry, do kterých vyjdou expanze nebo jiné DLC.

Úprava genitálií v Cyberpunku 2077

Cyberpunk 2077 vychází 17. září na platformách PC, PS4 a Xbox One. Majitelé Xbox One verze budou moci svou kopii hry použít i na Xbox Series X díky funkci „Smart Delivery“. Po delší době po vydání vyjde také „ta pravá, nejlepší next-gen verze hry" pro PS5 a Xbox Series X. Cyberpunk 2077 můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama