Urban Empire od vydavatele Tropica se posouvá na začátek roku 2017
Urban Empire Novinka Urban Empire od vydavatele Tropica se posouvá na začátek roku 2017

Urban Empire od vydavatele Tropica se posouvá na začátek roku 2017

Michal Burian

Michal Burian

2

Stanete se starostou, o všem budete rozhodovat.

Reklama

Mocný El Presidente si dopřává dovolenou. Vydavatelská společnost Kalypso Media se místo nového dílu série Tropico zaměřila na strategii Urban Empire, kde se stanete starostou, který bude rozhodovat úplně o všem. Začnete v době průmyslové revoluce kolem roku 1820 a postupně budete objevovat nové technologie a udávat nový směr a filozofické myšlení. Je jen na vás, jak své město povedete, hra vám nebude nic diktovat. Zpočátku si zvolíte rodinu a jednu z pěti postav. Každá se bude ubírat jinou cestou, a tak si můžete sami vybrat, co bude vaší prioritou.

Urban Empire ale nebude pouze o stavění a pozorování, budete se muset účastnit dění a činit i politická rozhodnutí. Musíte se starat o své občany, dopřát jim dostatek pohodlí a obrnit se proti příchozím sociálním neshodám, jako například problémy s rovnoprávností žen a můžu, práce dětí nebo hnutí hippies.

Ve hře Urban Empire tak na vás čeká budování města, jeho vylepšování, historické události a politika.

Důležité na závěr, Urban Empire nevyjde na konci letošního roku, ale až 20. ledna 2017. Zatím se podívejte na první deníček z vývoje a přečtěte si novinku s oznámením.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama