Útěk z vesmírné stanice, prý hlavní cíl v Prey 2
Prey 2 Novinka Útěk z vesmírné stanice, prý hlavní cíl v Prey 2

Útěk z vesmírné stanice, prý hlavní cíl v Prey 2

Michal Burian

Michal Burian

13

Unikl dokument obsahující spoustu informací o sci-fi střílečce Prey 2.

Reklama

Oficiálně bylo oznámeno, potom zrušeno. Takový je osud sci-fi střílečky Prey 2 pod vydavatelskou společností Bethesda. V minulosti se objevila spousta spekulací, krom jiného e-mail potvrzující, že na hře pracují tvůrci Dishonored ze studia Arkane.

Minulost necháme stranou, na internetu se objevil dokument obsahující spoustu detailů. Krom jiného v něm stojí, že by Prey 2 mělo vyjít ve třetím čtvrtletí roku 2016 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

V plánu prý je first-person střílečka s RPG prvky, kde bude hlavním cílem uniknout z vesmírné stanice, kde se něco zvrtlo. Příběhová část by měla mít nějakých 10 až 20 hodin, záležet má hlavně na samotné kreativitě každého hráče. Bojovat máte i s různými mimozemšťany, navíc velkou roli má sehrát jídlo. To bude důležité pro přežití, některé může být dokonce otrávené. Pak se vám bude chtít spát nebo onemocníte.

Proti nepřátelům budete chráněny brněním, to si budete moci vytvořit, stejně tak vylepšovat zbraně. Podle dokumentu se počítá i s melee zbraněmi. Zajímavé je, že vývojáři chtějí do hry přidat systém statistik, kdy budete získávat psionické síly a další vlastnosti od alienů odebíráním vzorků jejich DNA.

Více informací se o Prey 2 dočtete v uniklém dokumentu. Nemá zatím moc cenu se o jednotlivých informacích více rozepisovat, Bethesda je nepotvrdila. Berte tak vše vyřčené jako spekulace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama