Úvod Attack on Titan a hra za titánského Erena
Novinka Úvod Attack on Titan a hra za titánského Erena

Úvod Attack on Titan a hra za titánského Erena

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

11

Plus několik detailů ohledně chystaných DLC a aktualizací.

Reklama

Dnes, 18. února, vychází v Japonsku Attack on Titan pro PlayStation 4, PlayStation 3 a PlayStation Vitu. Hra má také v roce 2016 dorazit na západ, a protože vlastně nevíme, kdy přesně se tady u nás objeví, nabízíme vám dnes aspoň dvojici videí. První je úvodní film hry a druhé je gameplay video z hraní za Erena v podobě titána.

Než se ale pustíte do videí, povíme si něco málo ke hře a případným plánovaným DLC. Při startu hry bude v nabídce pouze akce pro jednoho hráče, ale Koei Tecmo vzápětí oznámili, že kooperativní online multiplayer pro až čtyři hráče bude součástí připravované hlavní aktualizace.

Následně pak budou od 18. února až do 24. března vycházet další DLC a updaty. První z nich nabídne "pouze" New Years kostýmy, druhý hráči dostanou za týden a bude obsahovat další "festivalové" kostýmy a taky zbraně, včetně epizod Terms of Trade a dalších dvou. 3. března pak přibydou Halloween kostýmy a zbraně a epizody Iron Wall a dvě další.

O týden později následují "vánoční" kostýmy a zbraně a epizody Competition for Survival a opět další dvě. 17. března vyjde velká kolekce kostýmů (celkem 16) a 4 sety zbraní, plus 9 nových epizod. Poslední hlavní DLC vyjde společně s hlavní aktualizací 24. března. Přidá online kooperaci pro až čtyři hráče a také další obsah, třeba dekoraci v podobě titána pro vaši základnu.

Uvidíme, jak bude vypadat západní verze hry a jestli se nakonec dočkáme stejného množství dodatečného obsahu. Jako příklad ale můžeme vzít třeba Sword Art Online hry, které u nás již ze startu obsahovaly rovnou všechny velké updaty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama