Už zítra nová invaze v The Division
Novinka Už zítra nová invaze v The Division

Už zítra nová invaze v The Division

Michal Burian

Michal Burian

37

Společně s velkou aktualizací, připomíná Ubisoft novým trailerem.

Reklama

Ubisoft vydal nový trailer pro první velkou bezplatnou aktualizaci akce The Division. Update Incursions vyjde již zítra a zahrne novou invazi pojmenovanou Falcon Lost. Odehrává se v nepřátelské podzemní pevnosti, kde to nebude mít ani sehraný tým vůbec jednoduché. Zvolit si budete moci dvě obtížnosti: Hard pro hráče s vybavením vhodným pro level 31 a Challenge s ještě větší výzvou, ale za to s nejlepší a nejzajímavější kořistí. V potaz také musíte vzít skutečnost, že pokud zemřete, začnete od začátku

Novinkou bude obchodování s lootem. Pokud máte vybavení navíc, můžete ho odložit na zem a zpřístupnit pro ostatní hráče ve skupině. V Dark Zone bude možné měnit vybavení jen v budově u vchodu do Temné zóny. V Dark Zone by mohlo dojít k tomu, že vybavení vezme někdo jiný.

Každý den budou ve hře nové úkoly - například eliminujte 10 čističů. Půjde o krátké, volitelné vedlejší cíle, za které můžete získat kredity Phoenix, Divizní technologie a další odměny. Zítra se navíc do hry vrátí denní mise a výzvy, které byly kvůli nespecifikované chybě odstraněny.

Další podrobnosti v nedávné novince.

Statistiky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama