Uživatelé Xbox Game Preview budou mít možnost vyzkoušet první tři hodiny z Divinity: Original Sin 2
Divinity: Original Sin 2 Novinka Uživatelé Xbox Game Preview budou mít možnost vyzkoušet první tři hodiny z Divinity: Original Sin 2

Uživatelé Xbox Game Preview budou mít možnost vyzkoušet první tři hodiny z Divinity: Original Sin 2

Jan Kalný

Jan Kalný

Platformy Xbox Xbox One

Pokud si navíc hru předobjednáte, odemkne se vám celý první akt.

Reklama

Během letošního srpna vyjde na konzolích PS4 a Xbox One loňský počítačový hit Divinity: Original Sin 2. Už za dva dny, resp. 16. května, si ovšem uživatelé programu Game Preview na Xboxu budou moci vyzkoušet první tři hodiny hry. Pokud si navíc hru předobjednáte, dostanete rovnou celý první akt, který by vám měl vydržet na přibližně dvacet hodin. O vydání Xboxové verze hry se přitom stará Bandai Namco.

„Od vydání hry jsme udělali spoustu práce, abychom z Divinity: Original Sin 2 udělali ještě lepší zážitek. Díky Xbox Game Preview budeme moci zjistit, co ještě dále upravit. Doufáme, že zpětná vazba, kterou získáme, nám dovolí z Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition udělat ten nejlepší RPG zážitek na všech platformách. Změn je v Definitive Edition opravdu hodně a benefitovat z nich budou i vlastníci původní hry,” dodal zakladatel Larian Studios, Swen Vincke, v tiskové zprávě.

Součástí navíc bude Feedback Billy, který se čas od času objeví, aby vám položil otázku, jak jste spokojeni s určitou částí hry. Pokud byste se rádi dozvěděli, co je vlastně Divinity: Original Sin 2 zač, můžete si přečíst naší recenzi PC verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama