V adventuře King's Quest uslyšíme i Christophera Lloyda
King’s Quest Novinka V adventuře King's Quest uslyšíme i Christophera Lloyda

V adventuře King's Quest uslyšíme i Christophera Lloyda

Michal Burian

Michal Burian

1

Herce podílející se na dabingu nového King's Questu vede veterán Christopher Lloyd.

Reklama

Blížící se oživení adventury King's Quest je v dobrých rukou. Kalifornská společnost The Odd Gentlemen odhalila herce, kteří se podílejí na dabingu. Dobrou zprávou je, že herce má pod svými křídly zkušený veterán Christopher Lloyd, zahraje si krále Grahama.

Christopher Lloyd je uznávaný herec, kterého jste mohli vidět ve filmech jako Back to the Future (Návrat do budoucnosti), Who Framed Roger Rabbit (Falešná hra s králíkem Rogerem) nebo The Addams Family (Addamsova rodina).

Lloyd dohlíží na ostatní herce. Mezi nimi je Josh Keaton (Senzační Spider-Man), který se vžije do mladšího Sira Grahama, zatímco vnučku Gwendolyn namluví Maggie Elizabeth Jones (Ben a Kate). Seznam herců dále doplňuje Wallace Shawn (The Princess Bride), Tom Kenny (SpongeBob SquarePants), Zelda Williams (The Legend of Korra), Michael Benyaer, Loretta Devine, Gideon Emery, Jean Gilpin, Michael Gough, Andy Pessoa, Kevin Michael Richardson, Kath Soucie, Fred Tatasciore, Richard White a Michael-Leon Wooley.

S herci se můžete seznámit v nejnovějším videu níže. King's Quest vyjde v letošním roce na PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama