V Agents of Mayhem bude řádit i Johnny Gat ze Saints Row
Agents of Mayhem Novinka V Agents of Mayhem bude řádit i Johnny Gat ze Saints Row

V Agents of Mayhem bude řádit i Johnny Gat ze Saints Row

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Hratelný Johnny Gat je bohužel pouze bonus za předobjednávku hry, a to ještě jen ve vybraných obchodech.

Reklama

Agents of Mayhem, nová hra od tvůrců Saints Row ze studia Volition, se přidává k zástupu her, které ukazují, jak to může vypadat, když se bonusy za předobjednávku vymknou kontrole.

Dnes došlo na oznámení, že jedním z hrdinů, za něž můžete v Agents of Mayhem hrát, je i Johnny Gat, postava známá ze série Saints Row. Za tohohle hláškujícího ultra-psychopata ale můžete hrát jen v případě, že si Agents of Mayhem předobjednáte. Situace jde dokonce tak daleko, že v různých zemích je Gat exkluzivní pro různé obchodní řetězce. V USA jde o GameStop, ve Velké Británii o Game, a tak dále.

Jako by nestačilo, že už tvůrci a vydavatel Deep Silver za předobjednávku slibují DLC se skiny pro ostatní postavy, přičemž další skiny můžete opět získat díky koupi hry v určitých obchodech. V tomto případě jde alespoň o čistě kosmetickou záležitost, Johnny Gat je ale víc než skin.

Nový trailer ukazuje, že disponuje i vlastními animacemi a dabingem. Nezbývá tedy než doufat, že bude tahle postava dříve či později přijatelným způsobem k dispozici všem majitelům hry. Mám ale takový pocit, že bude spíš lepší nedoufat. Dostupnost Johnnyho Gata v českých obchodech přitom zatím není známá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama