V akčním open-world RPG Outward jste dobrodruhem, cestovatelem a průzkumníkem
Outward Novinka V akčním open-world RPG Outward jste dobrodruhem, cestovatelem a průzkumníkem

V akčním open-world RPG Outward jste dobrodruhem, cestovatelem a průzkumníkem

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nejste žádný polobůh, ale zranitelný člověk.

Reklama

Dobrodruh, cestovat a průzkumník v jedné osobě se z vás stane v připravovaném akčním open-world RPG titulu s názvem Outward. Čeká na vás brutální a divoká země plná nepřátel, překážek a různých tvorů. Nástrahy, drsné prostředí a protivníky překonáte za pomoci bojů a kouzel.

Nepůjde o žádné lehké dobrodružství. Oponenti mají mít stejnou sílu jako vy a musíte si pamatovat, že nejste žádný polobůh. Jste obyčejný, zranitelný člověk, jenž musí být obezřetný a dávat pozor na bandity i monstra. Vaše činy nepůjdou vrátit, hra se automaticky ukládá a neexistuje žádná cesta zpět. Stačí jedno zaváhání a bandité vás mohou unést, okrást a pomaličku zabít, případně upálit. Každé nové dobrodružství přinese jiný příběh, jiné dobrodružství. Zároveň získáte menší bonus z předchozího hraní.

Celé dobrodružství se odehrává v měnícím se světě, který reaguje na vaše činy. Naštěstí v tom nemusíte být sami. Kromě singleplayeru podporuje hra online kooperaci nebo hraní na rozdělené obrazovce. Sami nebo společně s přáteli budete lovit, vyrábět vybavení, bojovat a celkově přežívat.

Hru od Nine Dots Studio vydá 12. února 2019 společnost Deep Silver ve fyzickém i digitálním formátu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Níže přikládáme aktuální trailer společně s rok starým videem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama