V akčním RPG Vampyr se stanete monstrem
Vampyr Novinka V akčním RPG Vampyr se stanete monstrem

V akčním RPG Vampyr se stanete monstrem

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Abyste se stali monster a mohli účinně bojovat proti zlu v této temné době, musíte vysávat krev z nebohých občanů.

Reklama

Vampyr, připravované akční RPG od francouzského studia DONTNOD Entertainment (Remember Me, Life is Strange), se prezentuje v novém gameplay traileru. Ten se zaměřuje na vysávání krve z nebohých občanů Londýna a snaží se hráče přesvědčit, že lidé jsou jen obyčejnou potravou. Budete si to také myslet?

Hlavní hrdina Jonathan Reid to má těžké, je doktorem, jenž v minulosti přísahal, že bude lidem pomáhat. Když se ale vrací z války domů, je nakažen a musí se rozhodnou, koho si vybere za svou další oběť, aby získal potřebnou krev pro vylepšení svých dovedností, schopností, zdraví atd. V opačném případě mu bude chybět síla a nebude moci tak účinně bojovat se zlem v této temné době. Při tom musíte mít na paměti, že každá smrt se počítá a ovlivňuje život v ulicích Londýna. Záleží tak pouze na vás, zda si vyberete obyčejné lidi, kteří jsou poctiví, nebo se zaměříte na padouchy a gaunery.

V gameplay traileru uvidíte krom jiného boj.

Vampyr nás zavede do viktoriánského Londýna, který je rozdělen do několika odlišných okrsků, kde se budeme pohybovat, lovit, bojovat atd. V Londýně roku 1918 vypukla španělská chřipka a v temných uličkách na obyvatele číhá nebezpečí v podobě upírů. Jedním z nich budete i vy, avšak s rozdílem, budete bojovat i proti tajné společnosti. Jonathan do ní postupně pronikne, budete součástí tohoto tajného světa a touží se dozvědět více o tom, kdo ho proměnil v upíra a proč. Zároveň chce najít lék na tuhle „nemoc“.

Vampyr vyjde 5. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama