V Assassin’s Creed 3 se bude měnit roční období
Novinka V Assassin’s Creed 3 se bude měnit roční období

V Assassin’s Creed 3 se bude měnit roční období

Michal Burian

Michal Burian

14

Každé místo ve hře navštívíme v létě i v zimě. Navíc ovlivní chování NPC <strong>+ informace o příběhu a postavách</strong>.

Reklama

Časopis Game Informer nabídl nové detaily o očekávaném Assassin’s Creed 3. Zejména jsme se dozvěděli, že do každé lokality zavítáme v létě i v zimě. Navíc roční období nebude pouze kosmetickou záležitostí, ovlivní chování NPC a dokonce i nepřátel, stejně tak cesty – v zimě se budeme moci pohybovat po ledě.

Hlavní postava (Connor) bude samozřejmě touto změnou ovlivněn, nicméně, nemělo by mu dělat problém pohybovat se po ledovém terénu, stejně tak po stromech pokrytých sněhem. Výhodou pro něj bude snadná kořist – zvířata i nepřátelské jednotky se budou moci probořit ledem nebo zapadnou ve sněhu.

Dále jsme se dozvěděli, že zhruba třetina hry se bude odehrávat v otevřené divočině. Určitá část Assassin’s Creed 3 nám dá dokonce nahlédnout do dětství Connora ve vesnici Mohawk, kde budeme muset splnit dosud nespecifikované úkoly.

Dozvěděli jsme se rovněž nové informace o postavách. Benjamin Franklin nepřevezme roli Leonarda da Vinciho jako specialista na vynálezy, místo toho se bude hodně plést do politiky. George Washington bude hrát velmi významnou roli a pravidelně se bude setkávat s Connorem. Bude prezentován podle historie, to znamená, že půjde o robustního, ale někdy nerozhodného velitele.

Ubisoft nezapomněl ani na Charlese Leea, jenž hrál významnou roli v americké revoluci. Prozatím není jisté, jako roli bude hrát v AC3. Pravděpodobně půjde o darebáka a intrikáře.

Jednotlivé informace si již dnes podrobněji rozebereme v chystaném speciálu. Nezapomeňte se tedy odpoledne vrátit na Zing a přečíst si další podrobnosti o Assassin’s Creed III.

Níže ještě nové artworky:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama