V Assassin’s Creed Odyssey se staneme legendárním spartským hrdinou
Assassin's Creed: Odyssey Novinka V Assassin’s Creed Odyssey se staneme legendárním spartským hrdinou

V Assassin’s Creed Odyssey se staneme legendárním spartským hrdinou

Michal Burian

Michal Burian

38
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zažijeme epickou odyseu při cestě, abychom se stali legendárními spartanskými hrdiny. Na každém rozhodnutí záleží.

Reklama

V každém díle Assassin’s Creed jsme chránili nevinné, zastavovali ty zlé a zároveň se dozvěděli pravdu o své minulosti. V posledním díle s podtitulem Origins jsme zažili dobrodružství v méně prozkoumaném Egyptě v roli ochránce lidu, a ještě k tomu jsme toužili po pomstě. V nedávno představeném Assassin’s Creed Odyssey zažijeme něco podobného, jen s tím rozdílem, že nejprve budeme obyčejným, řadovým žoldákem s cílem stát se legendárním spartským hrdinou. Alespoň to hlásí popisek, jenž se předčasně objevil na PlayStation Store společně s obrázkem. Vše bylo již vymazáno, ale co se na internetu jednou objeví, na něm zůstane.

„Převezmete kontrolu nad svým osudem a napíšete vlastní epickou odyseu na cestě, abyste se stali legendárními spartskými hrdiny. Zažijete neuvěřitelné dobrodružství ve světě, kde na každém rozhodnutí záleží. Odmítnuti vlastní rodinou, musíte se pustit do dobrodružství, kdy se z obyčejného žoldáka stane legendární spartský hrdina. Jenom tak odhalíte pravdu o své minulosti.“

V Assassin’s Creed Odyssey se staneme legendárním spartským hrdinou

Popisek potvrzuje dřívější spekulace od Kotaku. Ty tvrdily, že Assassin’s Creed Odyssey bude od svých předchůdců odlišný a přinese ještě větší důraz na RPG prvky a dialogy, které budou mít vliv na osud našeho hrdiny. Uvidíme, třeba se potvrdí i to, že si budeme moci vybrat, zda budeme hrát za mužského nebo ženského protagonistu.

Bližší detaily se o Assassin’s Creed Odyssey dozvíme 11. června ve 22:00 na tiskové konferenci Ubisoftu. Jízdní řád zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama