V Assassin's Creed: Syndicate se znovu podíváme do současnosti
Assassin's Creed: Syndicate Novinka V Assassin's Creed: Syndicate se znovu podíváme do současnosti

V Assassin's Creed: Syndicate se znovu podíváme do současnosti

Jan Kalný

Jan Kalný

56

Podle slov kreativního ředitele hry sloužily hry Black Flag a Unity jen jako přechodný most ze starého cyklu do nového.

Reklama

Ani letos nemůže chybět díl ze série Assassin's Creed. V Syndicate se tentokrát podíváme do Londýna v 19. století z pohledu Jacoba a Evie Fryeových. Jak jsou si ale někteří vědomi, nejde o jediný příběh ve hře.

Tím hlavním je ten ze současnosti. Ten byl v Black Flag jenom tak na oko a v Unity vůbec. Ačkoli tam byly různé náznaky. Jak se zdá, oba zmíněné díly sloužily jenom jako most z jednoho cyklu příběhu k tomu druhému, novému, který se plně předvede v Syndicate. To prozradil kreativní ředitel hry Marc-Alexis Cote pro Gamespot.

„Příběh Assassin's Creed se stále žene někam kupředu. Hlavní příběh je rozdělen do několika cyklů. Takže jsme tu měli Desmondův cyklus, který skončil v AC3. Black Flag sloužilo jako přechodný bod mezi tím Desmondovým a novým,” rozpovídal se.

„Assassin's Creed III bylo koncem Desmondova cyklu. Přičemž následně jsme začali nový, který si myslíme, že bude s AC Syndicate jasný. Ale nemohu o tom moc říct. Snad jen to, že to bude dávat smysl a hráči pochopí konflikt mezi asasíny a templáři.”

Na závěr si snad jenom připomeňme, že pro spoustu hráčů bývala přítomnost spíše utrpením. Většinou šlo pouze o krátké koridorové chození z bodu A do bodu B. Tak uvidíme, jak si s tím poradí tvůrci Assassin's Creed: Syndicate tentokrát. To zjistíme už 23. října, kdy hra vyjde na PS4 a Xbox One. PC verze dorazí o trochu později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama