V Assassin's Creed: Unity bude tentokrát kompetitivní multiplayer chybět
Novinka V Assassin's Creed: Unity bude tentokrát kompetitivní multiplayer chybět

V Assassin's Creed: Unity bude tentokrát kompetitivní multiplayer chybět

Jan Kalný

Jan Kalný

40

Věřte, nevěřte, ale Ubisoft se rozhodl, že letos bude multiplayer v Assassin's Creed: Unity zcela chybět. Nahradí ho kooperace.

Reklama

Ačkoli se to zdá snad až nemožné, je to pravda. Multiplayer - Hledá se, Vražda, Eskorta i Wolf Pack - všechny tyto herní režimy z klasického multiplayeru, který nás doprovázel už od Brotherhoodu, v Assassin's Creed: Unity nebudou, a nahradí je právě kooperace, která je v sérii novinkou.

Potvrdil to kreativní ředitel Alex Amancio v rozhovoru pro Polygon. Kromě toho potvrdil, že se v kooperaci bohužel nesetkáme se ženskou postavou.

,,Je to dvojnásobek animací, dvojnásobek dabingu a dvojnásobek modelů. Zvláště, když jsou postavy upravitelné. Bylo by to opravdu hrozně moc práce."

K tomu se připojil i level designer Bruno St-Andre. ,,Měli jsme to v plánu, ale museli jsme od toho opustit. Nemohu mluvit o budoucnosti značky, bylo to opravdu těžké, takže je možné, že budoucnost něco takového přinese."

Takže to máme černé na bílém. PvP multiplayer bude letos chybět. Ten právě nahradí kooperace, ve které si nezahrajeme za ženu. Assassin's Creed se zatím vyvíjí více než dobře, otázkou zůstává, jestli se nejedná o nějakou past, jako například v nedávném Watch Dogs.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama