V Batman: Arkham Origins bude hratelný Deathstroke
Batman: Arkham Origins Novinka V Batman: Arkham Origins bude hratelný Deathstroke

V Batman: Arkham Origins bude hratelný Deathstroke

Michal Burian

Michal Burian

13

Záporák komiksu Teen Titans od DC Comics se objeví v novém dobrodružství Batmana prostřednictvím dodatečného obsahu.

Reklama

Aktualizace: Aktualizace: Warner Bros dnes večer potvrdil, že Deathstroke DLC bude součástí předobjednávek a umožní vám si za padoucha zahrát ve speciálním Challenge mapách.

Původní zpráva

Obchod Amazon předčasně odhalil předobjednávkový dárek pro Batman: Arkham Origins. Své zákazníky začal lákat na nové dobrodružství Batmana s tím, že po předobjednávce automaticky získáte zdarma dodatečný obsah s hratelným záporákem jménem Deathstroke. Toho můžete znát z komiksu Teen Titans od DC Comics.

Na další detaily si budeme muset ještě počkat. Pravděpodobně ale půjde o stejný scénář jako v případě Catwoman v Arkham City. Ta byla také nabízena společně s předobjednávkou a ve hře vám odemkla několik speciálních misí.

Batman: Arkham Origins hráče zavede do dob zrození Temného rytíře a jeho počátků. Bude to doba, kdy se hrdina vyrovnával se smrtí svých rodičů a začínal svou dlouhou pouť za pomstou a spravedlností. Velmi důležitým atmosférickým prvkem má být první setkání s mnoha padouchy univerza Batmana, což bude pro fanoušky zajisté lahůdkou.

Pod novým dílem bude podepsáno studio Warner Bros. Games Montreal, kterému pomůže Eric Holmes, vedoucí návrhář sandboxových titulů The Incredible Hulk a Prototype. Původní dva díly přitom mělo na svědomí Rocksteady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama