V Battlefieldu 1 se ke slovu dostává apokalypsa
Battlefield 1 Novinka V Battlefieldu 1 se ke slovu dostává apokalypsa

V Battlefieldu 1 se ke slovu dostává apokalypsa

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nové rozšíření dnes pro předplatitele Battlefield 1 Premium. Proč si tohle DLC vyzkoušet?

Reklama

Předplatitelé Battlefield 1 Premium si od dnešního dne budou moci vyzkoušet dodatečný balíček Apocalypse, který do hry přináší ikonická bojiště a unikátní momenty. Tvůrci ze studia DICE dali dohromady pět dobrých důvodů, proč si apokalypsu zahrát.

Atmosféra nejproslulejších válečných polí první světové války

Seznamte se na nejnovějších mapách přídavku Battlefield 1 Apocalypse s krajinou připomínající peklo na zemi. Vysoko mezi vrcholky Alp nebo hluboko v bahnitých zákopech zjizvených bojišť se odehrává boj o přežití a nedostává se v něm ničeho kromě zoufalství. Válečné kulisy působí hrůzným i ohromujícím dojmem.

Koně s plynovými maskami

Koně vybavené plynovými maskami, kteří na nepřátele působí jako poslové smrti, najdete jedině na mapách Battlefield 1 Apocalypse. Tito koně jsou chráněni před účinky jedovatých plynů, ale až se budete vyrovnávat s nástrahami prostředí Apocalypse, nezapomeňte především na svoji vlastní plynovou masku.

Spousta odemykatelných položek a výzev pro sběratele a ambiciózní profíky

Odemkněte další řadu zbraní díky unikátním zbraňovým zadáním nebo si v jedinečných služebních úkolech vybojujte speciální psí známky. Veteráni přivítají nový typ specializace – Afflictions. Afflictions jsou „anti-bonusy“, které vašemu vojákovi nejrůznějším způsobem ztěžují život. Ukažte, že patříte k hráčské špičce, a ovládněte žebříčky navzdory aktivovaným postihům jako Death Toll (ztráta 200 bodů za každé opětovné zrození) nebo Paranoia (nelze sejmout plynovou masku.)

Unikátní příležitosti pro zabití zblízka

Zoufalé časy si žádají zoufalá řešení. Majitelé přídavku Battlefield 1 Apocalypse najdou ve svých inventářích brutální sekáček na maso nebo upravené granáty. Z dílů v battlepacích můžete navíc složit nové páčidlo.

Jak se stát spasitelem (a ovládnout výsledkovou tabulku) s Livensovým minometem

Po výsadku na některou z map přídavku Battlefield 1 Apocalypse buďte ve střehu před novou stacionární zbraní: Livensovým minometem. Až toto ďábelské zařízení podobající se minometu najdete, decimujte s ním nepřítele oblaky jedovatých plynů. Zaskočte soupeře nečekanými salvami, zamíchejte kartami a sledujte, jak vám utěšeně naskakují zkušenostní body.

Součástí rozšíření Apocalypse je pět nových multiplayerových map, nové zbraně, vybavení a letouny. Těšit se můžete na nejděsivější bitvy první světové války, charakterizované vleklými a urputnými boji o území. Zavítáte do krvavých jatek v bahně u Passchendaele, což byl kdysi poklidný belgický venkov, který se proměnil v děsivou změť bahna a krve. Budete si muset proklestit cestu zpustošenou krajinou a hledat ochranu v zákopech a troskách budov.

Dále si užijete střet rakouských a italských oddílů u Caporetta, kde se zapojíte do bojů v zákopech na horském svahu u řeky Soči, kde došlo ke střetu mezi rakousko-uherskými jednotkami a italskou armádou o území u Caporetto. Na mapě River Somme na vás čeká malebná krajina s pšeničnými poli na řece Sommě, jež se pod náporem dělostřelecké palby mění v peklo na zemi.

Zato na exkluzivně leteckých mapách London Calling a Razor’s Edge budete moct zrealizovat svoje fantazie z prostředí stíhacích soubojů. V novém herním režimu Air Assault vám bude umožněno ovládnout nebe a dokonce do soubojů mohou zasáhnout i vzducholodě.

Battlefield 1 Apocalypse také rozšíří váš arzenál o novou vojenskou techniku, zbraně a další výzbroj. Díky protileteckému raketometu bojové třídy Assault mohou pěší vojáci podpořit svoje piloty a vážně ohrozit nepřátelské letouny.

Nemáte ještě Battlefield 1? Hru koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama