V Battlefieldu 5 bude kampaň pro jednoho hráče
Battlefield V Novinka V Battlefieldu 5 bude kampaň pro jednoho hráče

V Battlefieldu 5 bude kampaň pro jednoho hráče

Michal Burian

Michal Burian

27
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Dále více map a módů v multiplayeru.

Reklama

Byli to právě nejvyšší lidé ze společnosti Electronic Arts, kteří vzbudili rozruch ve světě her, když nechali přepracovat nadějnou akční adventuru ze světa Star Wars, na které pracovala i scénáristka Uncharted, z důvodu, že singleplayerové hry nejsou v módě a trh prahne po hrách se společným zážitkem. Jednotlivá studia a vydavatelství se poté začala vyjadřovat, že oni to tak nevidí a stále plánují hry pro jednoho hráče, včetně Sony, Naughty Dog nebo Ubisoftu.

Není tak divu, že se na internetu šuškalo o tom, že by v letošním Battlefieldu nemusel singleplayer ani být. Naštěstí tomu tak nebude. EA potvrdili, že kampaň ve hře bude. Dále máme čekat nový mód, který přinese jedinečné nové výzvy a více map a režimů v multiplayeru. Samozřejmě nebude chybět ani dodatečná podpora po vydání, tak jak je u Battlefieldu zvykem. Není divu, komunita Battlefieldu má 54 milionu hráčů.

Další detaily, včetně oficiálního názvu (v současné době se hře říká Battlefield 5), se dozvíme za měsíc na E3 v Los Angeles.

Pokud se potvrdí spekulace, tak konkurenční Call of Duty: Black Ops 4 bude bez kampaně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama