V Battlefieldu V nebude v době vydání další obsah
Battlefield V Novinka V Battlefieldu V nebude v době vydání další obsah

V Battlefieldu V nebude v době vydání další obsah

Michal Burian

Michal Burian

46
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jak vidno, v EA DICE nestíhají, ale nechtějí Battlefield V odložit.

Reklama

Ve studiu EA DICE nestíhají, což se projeví na obsahu Battlefieldu V, ve kterém v den vydání bude chybět několik věcí. Původně vývojáři počítali, že až později do hry přidají zásadní mód Grand Operations. Naštěstí si to rozmysleli a bude součástí Battlefieldu V už v den vydání. Co ovšem nebude, tak je kooperace Combined Arms společně s Battle Royale a možností přizpůsobit si vozidla, tedy tanky a letadla.

To vše nám napovídá, že ve Švédsku skutečně nestíhají, ale nemohou si dovolit odklad. Battlefield V chtějí za každou cenu uvést na trh během podzimu. Datum je stanoveno na 19. října pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Veřejná beta na všech třech platformách proběhne od 6. září. Více jsme o ní psali zde.

Co o Grand Operations autoři píšou?

"Grand Operations je vrcholný režim pro více hráčů, který je navržen tak, aby využil mapy a režimy hry Battlefield™ V v celé jejich kráse. Každá Grand Operation představí silný příběh inspirovaný historickými událostmi. Režim Grand Operations si můžete zahrát při vydání hry jako součást Tides of War, což je služba Battlefieldu V, kde budete bojovat v dosud neviděných a nehraných bojištích druhé světové války.

Grand Operations jsou vlastně vylepšenou verzí režimu Operations ve hře Battlefield™ 1, ovšem mnohem rozsáhlejšího i nad rámec všech jeho částí. Tento modulární koncept přenese hráče do fiktivních operačních „dnů“, kde každý den reprezentuje kolo hrané napříč různě kombinovanými mapami a režimy, na jejichž pozadí se odvíjí příběh. Akce, které vy, vaše družstvo nebo tým podniknete v první den, budou mít přímý vliv na podobu příběhu a způsob hry v den druhý, ten pak dále ovlivní den třetí a tak dále.

Pokud první den odehrajete dobře, po změně mapy začnete s adekvátní zásobou munice a bojové techniky. V případě neúspěchu začnete další den pravděpodobně s menším počtem oživení, vozidly a dalšími zdroji.

Další významnou změnu představuje způsob, jakým jednotlivé relace zajišťují, aby se všichni hráči dostali na všechny lokace – jinými slovy, už žádné „záseky“ na pevné obraně hned v prvním bodě. Většina Grand Operations v Battlefieldu V je rozložena do tří operačních dnů – celkem asi hodiny herního času – ale některé mohou při těsném skóre trvat i déle."

Battlefield V předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama