V Borderlands: The Pre-Sequel si zahrajete za Lady Hammerlock
Borderlands: The Pre-Sequel Novinka V Borderlands: The Pre-Sequel si zahrajete za Lady Hammerlock

V Borderlands: The Pre-Sequel si zahrajete za Lady Hammerlock

Michal Burian

Michal Burian

7

Starší sestra Sira Hammerlocka bude novou hratelnou postavou. Přidá ji nové DLC. To ale není všechno, na hráče čeká ještě nová kampaň.

Reklama

Sir Hammerlock má sourozence. Konkrétně starší sestru, baronku Aurelii, která je přesně tou starší sestrou, které se každý mladší bratr bojí. Lady Aurelia bude novou hratelnou postavou v Borderlands: The Pre-Sequel a dostanete ji stažením nejnovějšího dodatečného balíčku. Ten bude k dostání od 28. ledna pod názvem Lady Hammerlock Pack. Majitelé Season Passu nebudou muset nic platit. Prodávat se bude i samostatně za 10 dolarů.

Aurelia je dědicem majetku rodiny Hammerlock a velmi dobrým odstřelovačem. Podle Gearboxu jde o nejlepšího snipera ve hře. Umí dokonce zmrazit protivníky a v repertoáru má další dovednosti. Třeba proměnu co-op spoluhráče ve sluhu.

Krom toho Gearbox na PAX South ještě oznámili novou kampaň, která nás zavede do mysli Claptrapa. Více jsme se zatím nedozvěděli. Místo toho ještě přišel na řadu patch, který ve hře oživí bosse, které jste porazili. Budete se moci k nim vrátit a získat nové zbraně a vybavení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama