V březnu prý vyjde Burnout Paradise na PS4 a Xbox One
Burnout Paradise Novinka V březnu prý vyjde Burnout Paradise na PS4 a Xbox One

V březnu prý vyjde Burnout Paradise na PS4 a Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

10

Arkádové závody pro současné konzole slibuje brazilských dodavatel her

Reklama

Když se někdo zeptá na nejlepší arkádové závody, spousta hráčů odpoví jistě Burnout Paradise a mají pravdu. Burnout Paradise z ledna roku 2008 skutečně patří mezi hodně oblíbené a značně povedené arkádové závody, které v dnešní době postrádáme. Jak se zdá, uvědomuje si to i společnost Electronic Arts. Sice ještě není nic oficiálního, ale máme naznačeno, že se Burnout Paradise vrátí.

Vrátit se má 1. března 2018 v remasteru pro PlayStation 4 a Xbox One. Alespoň to tvrdí brazilský dodavatel, který obchodníkům poslal seznam připravovaných her, kde je kupodivu i Burnout Paradise pro PS4 a Xbox One.

Pokud je to pravda, tak je to dobrá zpráva pro všechny milovníky arkádových závodů, kteří vlastní jednu z nových konzolích ze stáje Sony nebo Microsoftu. I když na Xboxu One je možné Burnout Paradise hrát díky zpětné kompatibilitě.

Hra Burnout Paradise závodníky zavede do otevřeného světa Paradise City. Závodí se v ulicích centra, na frekventovaném městském okruhu i na nebezpečné horské silnici. V pouliční závodech budete soupeře nejen porážet, ale rovněž likvidovat a demolovat. Součástí jsou i adrenalinové skoky a spousta zábavy nejen pro vás, ale také vaše kamarády u vás doma.

Zdroj: Segmentnext.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama