V březnu začne testování Tropico 5
Tropico 5 Novinka V březnu začne testování Tropico 5

V březnu začne testování Tropico 5

Michal Burian

Michal Burian

5

Můžete využít šance a přihlásit se do bety. Pokud budete mít štěstí, tak vás vývojáři vyberou.

Reklama

Studio Haemimont Games na letošní rok chystá již pátý dál úspěšné budovatelské strategie Tropico, kde se opět vžijete do mocného El Presidente. Tropico 5 slibuje spoustu nových možností, jako je multiplayer a kooperace.

Na březen je naplánované testování. Pokud máte zájem si nový díl vyzkoušet mezi prvními, tak neváhejte a zkuste své štěstí. Možná vás vývojáři vyberou. Do bety se můžete přihlásit zde.

Tropico 5 slibuje řadu nových funkcí, včetně pokročilých obchodních mechanik, technologie, strom vědeckého výzkumu a možnost prozkoumat ostrov.

V roli El Presidente převezmete nejprve kontrolu nad ostrovem Tropico během raných koloniálních časů. Povedete svůj lid staletím ve světě různých změn, který se neustále pohybuje vpřed. Budete čelit měnícím se potřebám vašeho lidu, stejně tak nepřátelské vládě a frakcím. Tím položíte základy pro svou vlastní dynastii.

Za své volební období můžete podpořit členy své rodiny a udělat z nich velvyslance, velící generály nebo dokonce nejvyšší vládce. Nezapomeňte ale, že když se vám bude dařit a poroste váš vliv a bohatství, tak se stanete hrozbou pro ostatní. Dokážete přežít obě světové války, různé nástrahy apod. a vést svou zemi do moderní boby i mimo ni? Těšit se můžete na hraní od 19. do 21. století, každá doba nabízí specifické výzvy a příležitosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama