V Call of Duty: Advanced Warfare mohou být klasické mapy
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka V Call of Duty: Advanced Warfare mohou být klasické mapy

V Call of Duty: Advanced Warfare mohou být klasické mapy

Michal Burian

Michal Burian

5

Sledgehammer by chtěli oblíbené mapy série ve svém nejnovějším díle <strong>+ odklad Havoc DLC ve verzích pro PC</strong>.

Reklama

Studio Sledgehammer Games zvažuje, že by do Call of Duty: Advanced Warfare přidalo upravené verze klasických multiplayerových map série Call of Duty. Informaci prozradil spoluzakladatel Michael Condrey v rozhovoru pro server VG247.

Condrey se nechal slyšet, že hráči po zahrání nových map v DLC Havoc se vyjadřují, že by si rádi v Advanced Warfare zahráli na klasických mapách ze série Call of Duty. Podle spoluzakladatele Sledgehammer Games tým zvažuje, že by jim přání splnil a přidal do multiplayeru upravené mapy. Ty by byly přepracovány, aby více seděli k Advanced Warfare. Něco jako u Atlas Gorge.

Mapa Atlas Gorge vyšla do multiplayeru Advanced Warfare, zdarma ji dostali majitelé speciální edice hry a šlo o upravenou verzi Pipeline mapy z Call of Duty 4.

Rozšíření Havoc vyšlo tento týden pro PlayStation 4 a PlayStation 3 verze hry. Na Xbox One a Xbox 360 je dostupné od ledna. PC hráči se ho měli také již dočkat, ale bylo odloženo na 3. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama