V Call of Duty: Black Ops 3 budou na nebi nad Stalingradem vládnout draci
Novinka V Call of Duty: Black Ops 3 budou na nebi nad Stalingradem vládnout draci

V Call of Duty: Black Ops 3 budou na nebi nad Stalingradem vládnout draci

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

26

Dodatečný balíček Descent zavede hráče do Stalingradu během alternativní druhé světové války, kde dominují mechanizované zombie a draci.

Reklama

Včera večer se objevil na oficiálním Instagramu Call of Duty obrázek mapy z připravovaného dodatku pro Black Ops 3. Dneska zde máme oficiální představení třetího DLC s názvem Descent, které tradičně obsáhne čtyři multiplayerové mapy a jeden zombie zážitek.

První multipalyerová mapa se jmenuje Emprie a jedná se o remake oblíbené mapy Raid z Black Ops 2. Hráči se tak budou prohánět po autentické římské vile, která byla postavena výstředním miliardářem. Dále tu máme Cryogeny, kryogenickou věznici poblíž Mrtvého moře, která v sobě uchovává nejnebezpečnější trestance světa. Připravte se na rychlé a strhující boje.

Další mapa nese název Bersekr a zavede hráče do staré vikingské vesnice, která zamrzla v čase. Zápas navíc bude stěžovat silná vánice. Posledním přírůstkem do hry více hráčů je aréna Rumble, kde probíhaly zápasy obřích robotů. Hráči se budou muset prodírat skrz pozůstatky vyřazených robotů.

Velká třešnička na dortu, a asi zřejmě jediné lákadlo dodatečných balíčků, je nová zombie mapa pojmenovaná Gorod Krovi (rusky Město krve). Jak se již správně spekulovalo, tak opravdu se podíváme do Stalingradu během druhé světové války. Ale ne jen tak do ledajakého Stalingradu. V této alternativní časové ose použily obě soupeřící strany řadů šílených superzbraní, od létajících dronů až po obřího živého draka. Ano, správně, draka.

Naše čtveřice hrdinů (Dempsey, Nikolaj, Takeo a Richtofen) se opět pouštějí do sebevražedné mise. Gorod Krovi se tentokrát zaměří na Nikolaje Belinského, který se po mnoha letech vrací do své rodné vlasti, zpustošené válkou a nemrtvými. Budeme čelit náporu nacistických a sovětských zombie, které vypadají opravdu šíleně. Kromě tradičních nemrtvých nás čeká několik novinek: jakýsi kyborg třímající srp v jedné ruce a v té druhé zase obří dělo. Společnost nám budou dále dělat elektrifikovaný kostlivci a létající drony s chapadly.

Zbrojní arzenál se opět zvětší o pár krásných kousků. Trailer nám ukazuje dvě zcela nové zázračné zbraně a hlásí se také návrat ikonického sovětského samopalu PPSH-41. Opět zde máme řadu smrtelných pastí, které nám pomohou s likvidací nemrtvých. Za zmínku stojí padající německý satelit, který přiláká zombíky a následně je zabije elektrickým proudem. Gorod Krovi také obsáhne vylepšený zombie štít zkonstruovaný z dračích kostí plivající na nemrtvé kyselinu.

Kromě šílených nacistických/sovětských strojů a hord nemrtvých budou pro hráče postrachem obří draci plivající oheň. Ano, je to tak. V této časové ose použili Němci pro vítezství na východní frontě i draky, které pěstovala Skupina 935. V čase 0:50 vidíme draka, jak se snese na mapu a začne chrlit oheň do davu nemrtvých, čímž udělá lokaci na čas nedostupnou. Draci pravděpodobně fungují stejně jako obří roboti z mapy Origins.

Treyarch posouvá hranici šílenství v Call of Duty čím dál. Netradiční multiplayerová mapa jako je římská vila nebo vikingská vesnice a draci ve Stalingradu v alternativní historii, to je třetí DLC pro Call of Duty: Black Ops 3. Descent vyjde již 12. července na konzoli PS4, ostatní platformy budou následovat další měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama