V Call of Duty: WWII se objeví módy Demolition a Prop Hunt
Call of Duty: WWII Novinka V Call of Duty: WWII se objeví módy Demolition a Prop Hunt

V Call of Duty: WWII se objeví módy Demolition a Prop Hunt

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Věděli jste, že se vojáci během druhé světové války běžně maskovali jako vědro s vodou?

Reklama

30. ledna se Call of Duty: WWII dočká prvního placeného DLC, které nese název The Resistance. Nejprve bude k dispozici na PS4 a zhruba o měsíc později dorazí i na PC a Xbox One. Při této příležitosti tvůrci připravili novou komunitní akci, která bude na všech třech platformách aktivní od 23. ledna do 27. února a která doplní vydání DLC.

Díky akci The Resistance se do multiplayeru dostane třeba nová divize, Resistance (odboj). Ta bude přístupná natrvalo a všem majitelům hry, přičemž se zaměřuje na boj zblízka a prvek překvapení. Mezi specialitami této divize přitom najdeme možnost držet naráz pistoli a nůž, rušení minimapy blízkých nepřátel nebo další slot pro příslušenství pistolí.

V přípravě jsou také dva herní módy, které však budou k dispozici jen po dobu trvání The Resistance. Jedním z nich je Demolition, varianta klasického Search & Destroy obohacená o respawny. Druhým je Prop Hunt. Zde se hráči v jednom týmu maskují jako obyčejné předměty a hráči v druhém týmu je musí vystopovat a zlikvidovat. Bitvy druhé světové války jsou koneckonců dodnes známé tím, že v nich vojáci dokázali mistrně využívat podobu věder, krabic nebo barelů. Jde zkrátka o další důkaz toho, že cílem multiplayeru Call of Duty: WWII je jednoduše bavit hráče s pomocí prvků druhé světové, a to bez ohledu na jakoukoliv historickou autenticitu.

V minulosti byl Prop Hunt povětšinou prací modderů, kteří mód zpopularizovali třeba v Team Fortress 2, Counter-Strike nebo Call of Duty 4: Modern Warfare. Oficiálně se objevil v sérii Call of Duty díky zmršenému multiplayeru v remasteru Modern Warfare z roku 2016 a nyní míří i do WWII. Oběma módům bude každopádně po dobu jejich přístupnosti vyhrazen vlastní playlist. Na Demolition dojde v prvním týdnu trvání The Resistance, zatímco Prop Hunt bude hratelný od 6. do 12. února a posléze od 20. do 27. února. Vrátit se má také mód Gun Game.

Během akce The Resistance budou moci všichni hráči plnit i nové výzvy a jejich prostřednictvím odemykat zcela nové zbraně, které budou opět zdarma pro každého. Jednou z nich je útočná puška Volkssturmgewehr, kterou doplňuje samopal Orso a nůž Combat Knife pro boj zblízka. Divize Resistance má navíc k dispozici pistoli 9mm SAP, jíž mohou používat i ostatní divize.

Plněním úkolů a otevíráním Supply Dropů, které lze po dobu trvání akce získat každý týden za prosté přihlášení do hry, je možné zpřístupnit i novou výbavu. Ta zahrnuje například uniformy s tématikou odboje nebo kosmetické varianty již dostupných zbraní. Trailer navíc naznačuje, že během akce uvidíme prkvy odboje i v prostředí Headquarters. A protože tvůrci DLC věnují určitou pozornost českým odbojářům, jak dokazuje zejména mapa Anthropoid zasazená do ulic Prahy, v Headquarters budou k vidění také české vlajky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama